2777
2789
عنوان

خانما یه سوال🙈🤐

258 بازدید | 53 پست

من ۱۷_۱۸ سالمه همش عادت ماهیانه هام نا منظمه 

دوماه منظمه دوباره نامنظم میشه قرص میخورم منظم میشه تموم که شد نامنظم میشه 

من از ۱۵ دی عادت ماهیانه شدم یه هفته بعدش دیدم داره تموم میشه رفتم امتحان دادم سر یه سوال استرس گرفتم شبشم نخوابیده بودم از جلسه امتحان اومدم بیرون دیدم یه جوری دچار خونریزی شدم که....

از اون موقع تا آخر امتحانا که بشه ۷_۸بهمن  من عادت ماهیانه بودم بعدش دیدم قطع شد از فرداش لکه بینی شروع شد الان من دوباره خونریزیم شدید شد....

چکار کنم هر بار میرم دکتر قرص هورمونی میده 

سونو گرافی هم دو سال پیش رفتم گفت چیزیت نیست  

به نظرتون مشکل چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال پیش بدرد نمیخوره 

باید ازمایش روز سوم پریود و سونو روز پنجم پریود بدی تا مشکلتو دقیقا نشون میده 

تو همین روزا باید بدی 

احتمالا تنبلی تخمدان داری یا تخمدان پلی کیستیک 

بخاطر استرسه ولی خب منم وقتی ۱۷ ساله ام بود یه هفته درمیون پریود میشدم دو سه باری ادامه پیدا کرد تا اینکه رفتم سونو حتی دارو هم نخوردم کلا رفع شد و منظم شد نمیدونم چراا واقعاااا یعنی حتما باید پول دکتر رو میدادم تا خود به خود خوب شه😐😂وای یادم میاد چقدرم استرس کشیدمااا روم نمیشد به مامانم بگم قایمکی رفته بودم سونوگرافی با لباس مدرسه ای همون روز مدرسه نرفتم😂

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند