2777
2789
عنوان

رویش مجدد مو

138 بازدید | 11 پست

من ی عادتی داشتم دستم خودم نبودم موهای متفاوت ضخیم رو میکندم الان تقریبا موهام خیلی کم پشت شده لطفا بگید چیکار کنم ریزش مو هم ندارم این عادتو نزدیک ب دو هفتس ترک کردم ولی نمیدونم چیکار کنم رشد کنن لطفا اگه میدونید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ک‌اره میرم ولی نمیدونید چطوری مو میشه پر شد ؟

براهمون گفتم برودکترببینه اصلاپیازموداری یانه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

موهاتو کوتاه کن یکم . بعد سعی کن دورت همیشه شلوغ باشه . حموم هم برو زود به زود .

اها اون که خو مو درمیاد

بعد هر روز رو اون دستی که باهاش موهاتو میخوای بکندی . با خودکار بنویس موهاتو دست نزن . واسه من جواب داد 😄

___
موهاتو کوتاه کن یکم . بعد سعی کن دورت همیشه شلوغ باشه . حموم هم برو زود به زود .اها اون که خو مو درم ...

مرسی گلم موهامو یکم کوتاه کردم زود ب زود حموم میرم عادتمو تقریبا ترک کردم شماهم اینجوری بودید؟

مرسی گلم موهامو یکم کوتاه کردم زود ب زود حموم میرم عادتمو تقریبا ترک کردم شماهم اینجوری بودید؟

اره واسه من از اضطراب بود 

۶ ماه طول میکشه کامل در بیاد پیاز مو 

به نظرم بری پیش متخصص بد نیست

___
چیزی مصرف نمی‌کردید برای موهاتون تو این ۶ماه؟

نه . 

راستش ژنتیک مو های خانواده ما جوری هست که همه اطرافیام مو های قشنگی دارن منم استرس این رو داشتم که مثل اون ها نباشم 😄

اصلا من همه چیزیو تو قیافه میدیم من همش خودم رو که تو آینه نگاه می کردم می ترسیدم از قیافه نیوفتاده باشم 😅

به نظرم تو بیشتر به کسی نیاز  داری که بهت مشورت بده تا این افکار رو فراموش کنی 

مو خودش دوباره در میاد لازم نیست نگران باشی 

___