2777
2789
عنوان

عدد بتا

423 بازدید | 21 پست

دوستان سلام خسته نباشین ممنون میشم جوابمو زود بدین.

من ۱۷ اون ماه پری شدم و موعد من ۵شنبه اس.ولی پریشب بخاطر اینک علائم داشتم بیبی زدم دوتا پشت هم مثبت شد آز ک دادم بتام ۸۷بود منتها دکتر گف عدد بتا اونجوری ک دلم میخواد نیس.گفت صب کن اگه تا۱۷ ام پری نشدی برو ازمایشای اول بارداری بده.میخوام بدونم میشه من پری باشم و همه چی منفی باشه.

یااینکه بتا چن روز ب چندروز بالا میره ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟؟پریشب بیبی زدم حاله افتاد فردا لازمه بزنم؟؟؟

اره عزیزم وقتی بی بی وازمایش مثبته بازداری

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بهترین کار اینه که بعد از 24 ساعت یا 48 ساعت (دقیقا یادم نیست) دوباره توی همون آزمایشگاه آزمایشو تکرار کنی. عددت باید 2 برابر بشه

از خود آزمایشگاه که بپرسی بهت میگه چقد وقت دیگه تکرار کن

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
انشالله.الانم پایین کمرم و زیر دلم مث پری درد میگیره.طبیعیه؟؟؟

اوف منم ٧روز قبل موعدم ٣٣/٥بود 

روز موعدم عين درد پري داشتم كنار شوهرم نشسته بودم و زارزار گريه ميكردم گيفتم دلمو خوش كردم ولي دارم پري ميشم

ولي خداروشكر نشدم الانم دوماهمه

هنوزم درد پري دارم گاهي اوقات 

عادي هستش

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
اوف منم ٧روز قبل موعدم ٣٣/٥بود  روز موعدم عين درد پري داشتم كنار شوهرم نشسته بودم و زارزار گري ...

خداروشکر واسه منم دعا کن عزیزدلم.

انشالله بسلامتی بغل کنی نینیتو

دوستان برام دعا کنین دیگه.ممنون

دوست عزیز شماترشح هم داری منم مثه شمام نمیدونم باردارم یامیخام پری شم درددلو اینچیزادارم 16موعدمه من ترشح شیری ابکی دارم چسبنده هم نیس