2777
2789

شوهرم یکسال باید دور از ما کار کنه. ۴۰ روز یبار میاد مرخصی ولی خانوادش تو این مدت حالی از نوه هاشون نمی پرسند.

فقط وقتی شوهرم میاد یا یه شب دعوت میکنن ، یا خودشون میان. همین.

منم راستش اصلاً دلم نمی‌خواد با بچه هام برم خونشون. چون خودشونو بی اهمیت نشون میدن نسبت به بچه هام.

شوهره امروز اومد گفت فا.ل گرفتم نوشته بود یه عزیزی از دست میدی و صله رحم کن.

منم گفتم برو خونه پدرت یه سر بزن. 

خوب بود یا نباید میگفتم ؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بره کار خوبی کردی

الان دلم آشوب شد که نکنه باز پرش کنن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حالا میومدن هم میخاستی بکی میان دخالت میکنن

نه جرات دخالت ندارن.

ولی خب خیلی واضح نشون میدن که فقط برادر شوهر و بچشو دوست دارن.

منم کاملاً خودمو دور میکنم ازشون

منم امروز خلاف میلم ی نفر رو دعوت کردم بسختی و بسختی، گاهی باید مثل رود گذشت

درست میگی.

راستش ته دلم ترسیدم یه وقت اتفاقی بیفته و بعد ها پشیمون بشم. چون شوهرم نسبت به خانوادش خیلی احساسیه

درست میگی.راستش ته دلم ترسیدم یه وقت اتفاقی بیفته و بعد ها پشیمون بشم. چون شوهرم نسبت به خانوادش خیل ...

من یک کینه خیلی خیلی شدید نسبت به یکی از اقوام دارم اگ خودشو تکه تکه کنه جلوم شاید فقط نگاهش کنم. ولی امروز بخاطر معامله با خدا دعوتش کردم و الان احساسم بهتر شده الحمدلله.

بی خیال شنونده باید عاقل باشه که امیدوارم همسرت عاقل باشه

تا حالا که نبود.

توکل بر خدا ببینم از این به بعد چی میشه

من یک کینه خیلی خیلی شدید نسبت به یکی از اقوام دارم اگ خودشو تکه تکه کنه جلوم شاید فقط نگاهش کنم. ول ...

خداروشکر.

خدا برات بسازه عزیزم❤️🌻

ممنونم عزیزم شما هم بهتره معامله کنید با خدا برای این افراد. دوسر سود هست قطعا.

آخه من زیاد براشون انعطاف به خرج دادم و اوضاع بدتر شد.

الان نمیتونم زیاد شل بگیرم.

میترسم مثل قبل بشه