یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اما اگر توی یه ساختمون زندگی میکنی سعی کن قوانین خودت رو داشته باشی خونت کاروان سرا نباشه براشون هر چی کم دارن تو خونشون از شما بگیرن از سیب زمینی و پیاز بگیررررر تا ظروف جهیزیه ت !
بهشون زیاد رو نده هر ساعتی دلشون خواست مزاحمت بشن مثلا بچهای خواهرشوهرت برادرشوهرت کوچیکن ظهر که خوابی در رو براشون باز نکن
تا حد ممکن سعی کن این کارو نکنی البته بستگی به اخلاق طرف داره واسه من شوهرم خیلی بهم محبت میکرد و بر ...
منم دوریم ازسون یبار اونجابوذیم شوهرم یه دامن برام خرید تا چند سال تاحرف از کادو میشد میگف دامن خرید ،به چیزی اعتراض میکردم میگف دامن،میگفتم سفر نمیریم میگف دامن امار کل لباسهامم داشت بعضی هاشونا که خودم اصلا یادم نبود، خداروشکر دعا نوشتم قطع ارتباط شدیم
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤