2777
2789
عنوان

تجربه ها از زندگی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 68 پست
خب قراره باهم زندگی کنیم نه جدا چون تک پسره شرط اولشون بود

وای اینجوری خیلی بده 

اینا خانواده ی وابسته و دخالت گری ن 

چه معنی میده اخه این حجم از لوس بازی ـ

والا داداش ما هم تک پسره ولی مامانمون نمیگه بیاید با من زندگی کنید 

وای اینجوری خیلی بده اینا خانواده ی وابسته و دخالت گری ن چه معنی میده اخه این حجم از لوس بازی ـوالا ...

والا اینجور گفتن دیگ نمی‌دونم خودشم مادر شوهرم انقد پسرش دوست داره نگو 

فعلا رفتارشون خوبه ولی بعد نمی‌دونم 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا اینجور گفتن دیگ نمی‌دونم خودشم مادر شوهرم انقد پسرش دوست داره نگو فعلا رفتارشون خوبه ولی بعد نم ...

ایشالا که همینجور خوب بمونن ،

دو حالت داره یا زیادی خوبن چون خیلی وابسته ی پسرشونن به عروس هم خیلی محبت میکنن و هوای عروس رو به خاطر پسرشون دارن و عروس رو مثه دخترشون دوس دارن 

یا اینکه عین بچه ها شروع میکنن به حسودی کردن به عروس و رقابت با عروس و عروس رو جای دخترشون نمیبینن بلکه هوو میبینن 

ایشالا که مادرشوهرت جز دسته ی اوله 

ایشالا که همینجور خوب بمونن ،دو حالت داره یا زیادی خوبن چون خیلی وابسته ی پسرشونن به عروس هم خیلی مح ...

خواهر شوهر که رفتیم طلافروشی قرار بود فقط انگشتر بخرم رفت گوشواره هم آورد گفت الا بلا برا زنداداش بحرین

مادرشوهرمم خوبه هرروز پیام میده احوال پرسی ولی یه بار اومدن اینجا ما چون عقد نیستیم با پدر شوهر مادر شوهر رفتم خریدم خجالت کشیدم لباس زیر اینا نخریدم کلی تعارف کرد مادر شوهرم ولی من نخریدم بعد که نامزدم گفتم مادرش گفته من گفتم خودش نخریده بعد نامزدم پول نداد گاها دخالت هایی هست منم سعی میکنم جلوشو بگیرم با احترام بدتر نشه 

تا خونه مستقل نگرفته هرگز عروسی نکن تا خوب کاملا  نشناختیش عروسی نکن  بهش بگو اگر رابطه رفت وآمد زیاد نشه عروسی نمکنیم اگر میخوای خ ب بشناسیش قضیه چیه باهاش ب و مسافرت خودتو بدبخت نکن باهم زندگی کردن با خانواده همسر خطرناک  تجربه ثابت کرده

تا خونه مستقل نگرفته هرگز عروسی نکن تا خوب کاملا نشناختیش عروسی نکن بهش بگو اگر رابطه رفت وآمد زیا ...

شاید مستقل شد چون همسرم این تصمیم داره

تایپک آخرم بخون