2777
2789
توروخدا به منم یاد بده😂😂😂

نخیرم میخام فقط خورشتا خودم خوشمزه باشه😁😁

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
من نمیدونم چرا هیچ وقت از آب پرتقال لذت نبردم😕😕😕

اونم از تو لذت نميبوه😕🤪

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي مختصر ومفيد آب ميوه شايد باورتون نشه 

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

اب پرتغال چطور گرفتین با این دستگاه میگین

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
نخیرم میخام فقط خورشتا خودم خوشمزه باشه😁😁

خبیث😆😆

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
با پوست انداختی؟اخه دستگاهی که باهاش اب مرکبات میگیرن فرق داره.اب هویج و اب سیب و اب کرفس میتونی بگی ...

ن بدون پوست 

ولی ترش بود گفتم شاید بشه باهش سبزی هم خورد کرد اخه تودفترچه ش نوشته بود

ولی شک داشتم

غذاساز نکنه 

ن بدون پوست  ولی ترش بود گفتم شاید بشه باهش سبزی هم خورد کرد اخه تودفترچه ش نوشته بود ولی شک ...

با این دستگاه اب مرکبات نگیر 

اب هویج و سیب و کرفس و اینجور چیزا بگید

حواست باشه!