2777
2789
عنوان

بیاین از کمبودهاتون بگین

110 بازدید | 20 پست

چون حس میکنم به اخر خط رسیدم و گاهی دلم میخاد از موقعیت الانم فرار کنم و خودکشی گفتم بقیه هم از کمبودهاشون و چیزایی که ناراحتشون میکنه بنویسن تا فک نکنم فقط من بدبختم و از افسردگی دربیام ممنونم 

اول از همه کمبود پول 

فقطو فقط پول 

پول که باشه بقیه درست میشه از قیافم زیاد راضی نیستم بازم شکر 

ولی با همون پول میشه به حد ایده ال قیافه رسید 

دییییگه اعتماد به نفس!!!! ک اونم باز برمیگرده به قیافه که زیر شاخه ی پوله🤣🤣🤣 اگه قیافه داشتم طبیعتا اعتماد به نفسمم بیشتر بود 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

من به شدت نیاز جنسي دارم 

ولی اصلا خواستگار درست حسابی ندارم 

شدت نیاز جنسي باعث شده رفتارام غیر متعارف بشه :(

خیلی هیجانی رفتار میکنم و اصلا آروم نیستم همیشه افکار جنسی باهامه 

خلاصه بگم 

دارم می‌ترکم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه کمبود پول فقطو فقط پول پول که باشه بقیه درست میشه از قیافم زیاد راضی نیستم بازم شکر ولی ب ...

لامصب هرچی مشکله ریشه در پول داره😐😬😅از اون افسرده تر میشه که بچه کوچیک نزارت کار هم کنی....

من به شدت نیاز جنسي دارم ولی اصلا خواستگار درست حسابی ندارم شدت نیاز جنسي باعث شده رفتارام غیر متعار ...

واقعااا عجیبه از نظرم چونکه من یکی از بی احساس ترین زن ها هستم شوهرم میگه انگار با ی پسر ازدواج کردم نمیتونم درکت کنم🥲اصلا نه ارایشی نه شیو نه...به گفته شوهرم مردیم واسه خودم 

واقعااا عجیبه از نظرم چونکه من یکی از بی احساس ترین زن ها هستم شوهرم میگه انگار با ی پسر ازدواج کردم ...

نمیدونم واقعا 

مگه میشه آخه 

من بر عکس تو ام 

پر از حس هیجان و شهوت و پر از احساس

واقعا واقعا حس کمبود و عقده دارم از این جهت 

چون هیچ وقت هیچ جنس مخالفی تو زندگیم نبوده و خودمم فوق العاده بی عرضه ام تو این زمینه چون خیلی حالت خجالتی طور دارم و اصلا نمیتونم ارتباط چشمی برقرار کنم