2777
2789
با یچه بودم بیشتر بهم ریختم

بابا ولش کن پیر سگ که معلوم نیست چه ادمیه من از فامیل این حرفا رو شنیدم فراموش کن بسپار به خدا جوابشو میده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ولش کن پیر سگ که معلوم نیست چه ادمیه من از فامیل این حرفا رو شنیدم فراموش کن بسپار به خدا جوابش ...

اصلا ادمی نیستم ک اهانت رو ببخشم اونم پیش بچم،مگه من زن بدکاره ام ک ور مفت میزنه،از‌زندگی میندازمش شده تا هرجایی برم 

اصلا ادمی نیستم ک اهانت رو ببخشم اونم پیش بچم،مگه من زن بدکاره ام ک ور مفت میزنه،از‌زندگی میندازمش ش ...

منم یه خانومه پری روز بهم فحش بد داد تو مغازه اش

منتها مدرک ندارم ولی دنبال شماره صاحب مغازه ام بهش بگم 

میدونم نیستیم ولی میگم ما که خودمون خبر داریم سالمیم حالا هرچی میخوان بگن آدما کلا خیلی بد شدن 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

منم یه خانومه پری روز بهم فحش بد داد تو مغازه اشمنتها مدرک ندارم ولی دنبال شماره صاحب مغازه ام بهش ب ...

جلو ادم بی ابرو نباید ساکت بود ،بله خداروشکر از خودم مطمنم ولی به عنوان یک مادر ک بچم کنارم بود ک حرفای ناجور یه منحرف رو شنید دلم اروم نمیگیره،از نون خوردن ک بیوفتن میفهمن مثل انسان باید رفتار کنن

جلو ادم بی ابرو نباید ساکت بود ،بله خداروشکر از خودم مطمنم ولی به عنوان یک مادر ک بچم کنارم بود ک حر ...

خوشبحالت حداقل پشتیبانی داره من دستم هیچ جا بند نیست مگر حضوری برم 

فروشنده بود؟حتما برو به صاحب مغازش بگو

من خودم میگفتم فروشنده بود چون چهره اش به افغانیا میخورد 

ولی اینجا یکی گفت اگه فروشنده بود این حرفا رو نمیزد تاپیک زدم براش

مغازه اش دور بود تجریش بود 

من خودم میگفتم فروشنده بود چون چهره اش به افغانیا میخورد ولی اینجا یکی گفت اگه فروشنده بود این حرفا ...

حتما فروشنده بود تو تجریش کم پیش میاد یه دختر جوون صاحب مغازه باشه ،برو از مغازه های کناریش شماره صاحب مغازه رو بگیر،جنسشم پس بده و پولتو بگیر  ،هم فحش خوردی هم پول دادی 

حتما فروشنده بود تو تجریش کم پیش میاد یه دختر جوون صاحب مغازه باشه ،برو از مغازه های کناریش شماره صا ...

اول پول دادم فحاشی که کرد دیگه گفتم جنس بدم پولمو نمیده خیلی وحشی بود 

ولی خب من از نظر خودم الان میبینم خوب کردم جواب ندادم چون حالا اون دم درمی‌آورد 

تو نظر خودم هست برم از مغازه کناری یا از خیاطی که باهاش کار میکنن بپرسم یا به همون خیاطی بگم