2777
2789

من امسال کنکور دارم ، میدونم قبول میشم ولی میدونم تهران نیست . حالا امروز نامزدم یجورایی انگار میخواد حرف بکشه از زیر زبونم برگشت گفت حالا دانشگاه کجارو میخوای بزنی و چه رشته ای میزنی و اینجور چیزا . منم گفتم شیراز یا اصفهانو میزنم رشتمم فلان میزنم ایشالا . انگار ک منتظر بود حرف از دهنم بیاد بیرون ک مخالفت کنه . گفت اره من غیرتم نمیزاره نامزدم یه شهر دیگه باشه من یجا دیگه و دانشگاه به چه دردت میخوره و تو که قراره خانه دار باشی . یه رشته یا تو تهران قبول میشی یا اصن کنسله دانشگاه . اگه ام تهران قبول شی با خودم میری با خودم میای و فلان ... منم عصبی شدم گفتم از اول شرطمون بود من درسمو بخونم سرکارم برم توام قبول کردی . پررو پررو برگشته میگه حالا نظرم عوض شد . منم گفتم پس نظر منم راجع به تو عوض شد نمیخوامت دیگه . اونم چند ثانیه هنگ بهم نگاه کرد پاشد رفت منو ول کرد تو کافه . مجبور شدم تنها اون همه راهو برم خونه . بنظرتون خیلی تند رفتم ؟ غرورم نمیزاره زنگ بزنم یا پیام بدم 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.