2777
2789
عنوان

اون میگه جانم یا تو

154 بازدید | 19 پست

همسر یکی از رفیقام وقتایی که زنگ میزنم یا اگه میان خونه 

به من میگه تو البته من نه به همهههه یا اگه به رفیقم زنگ میزنم ک اون گوشی رو برمیداره میگه جانم 

عادتشه و به همه میگه اینارو ولی من خجالت میکشممم😆😆

طبیعیه این خجالت یا نه؟ روم نمیشه خب برمیداره یهو میگه جانم بفرما چطوری

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اها🙂

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

همسر یکی از رفیقات منظورت شوهر شه؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر یکی از رفیقات منظورت شوهر شه؟؟؟

بله 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

جانم طبیعیه ک منم عادتمه میگم ب همه

به به خاااانوم شما به منم میگی جانم؟

از اینورا بروس خان 😆

منم جانم میگم عادتم شدهولی به هرکسی تو نمیگم

من میدونم ک منظور بدی نداره ولی خودم خجالت میکشم 

بله

ببین نمی‌خوام بدگمانت کنم ولی تا دیروز اگه بهم همچین چیزی رو می‌گفتی می‌گفتم عادیه ولی امروز بهت میگم نه دیروز شوهر یکی از دوستای خیلی خیلی صمیمیم که اینم همیشه هر وقت صدا می‌کردی یا چیزی بهت می‌گفت جانم به من زنگ زد و در کمال ناباوری گفت من ازت خوشم میاد ببین اون لحظه حس کردم تخته سنگ‌های دنیا رو رو همدیگه گذاشتن چیدن گذاشتن روی قفسه سینم نمی‌تونستم نفس بکشم خدا می‌دونه با چه بدبختی گوشی رو قطع کردم از همه جا بلاکش کردم الان فقط نمی‌دونم چه جوری با دوستم قطع رابطه کنم بهت میگم مواظب باش ذات مردا رو هیچ وقت نمی‌تونی بشناسی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین نمی‌خوام بدگمانت کنم ولی تا دیروز اگه بهم همچین چیزی رو می‌گفتی می‌گفتم عادیه ولی امروز بهت میگ ...

وااااای من اینجا ی جور بدی شدمممم پس تو چ حالی داشتیییی

تف به ذات و وجود مردای کثیف البته حیف اسم مرد 

تو ک قلب منییی🫠❤️دلم برات تنگ شده بود عشقم خیلی وقت بود ندیده بودمت

منم همییییینطوووور💖

وااااای من اینجا ی جور بدی شدمممم پس تو چ حالی داشتییییتف به ذات و وجود مردای کثیف البته حیف اسم مرد

باور شاید نتونی بکنی از ساعت ۱۰:۳۰ صبح تا ساعت ۶ بعد از ظهر یک ریز گریه کردم دوست ۱۰ ۱۲ سالمو با این حرکت بیشعورانه شوهرش از دست دادم دوستی که برام مثل خواهر بود منم براش مثل خواهر بودم بچه‌هاش به من میگن خاله و منی که تو خونش رفتم اون تو خونم اومد نون و نمک همدیگرو خوردیم اما حرمت نگه نداشت از صبح ۱۰ بار یادم افتاده ۱۰ بار گریه کردم دوستم صبح بیدار شدم دیدم توی دایرکت اینستام برام یه ویدیو پست فرستاده که میگه رفاقت ما بعد ۴۰ سال دو تا پیرزنی بودن که با همدیگه داشتن می‌رقصیدن و من تو دلم گفتم خبر نداری که شوهرت باعث شد دوستیمون تموم بشه و من به خاطر اینکه زندگیت خراب نشه یگه نمی‌تونم دوستت باشم

باور شاید نتونی بکنی از ساعت ۱۰:۳۰ صبح تا ساعت ۶ بعد از ظهر یک ریز گریه کردم دوست ۱۰ ۱۲ سالمو با این ...

حق داری کاملا درکت میکنمممم منم جای تو بودم حالم همینقدر بد میشد هم برای خودت ناراحتم هم دوستت خاکتوسر شوهرشش 

ولی افتخار میکنم ک آدمی مثل شما هنوزم هست که برای زندگی رفیقش میکشه کنار

حالا امیدوارم شوهرش بعد این قضیه آدم شه 

حق داری کاملا درکت میکنمممم منم جای تو بودم حالم همینقدر بد میشد هم برای خودت ناراحتم هم دوستت خاکتو ...

می‌دونی قسمت دردناکش اینه دیروز بعد از ظهر دوستم بهم پیام داده بود چقدر بی‌معرفتی امروز به من زنگ نزدی 

😭😭😭😭

تو دلم گفتم دیگه هیچ وقت بهت زنگ نمی‌زنم کاش خدا شوهرشو آدم کنه حق دوستم همچین زندگی نیست حق بچه‌هاش همچین پدری نیست