2777
2789
عنوان

دعوای عروس وخواهرشوهر

231 بازدید | 22 پست

خانوما ممنون میشم راهنماییم کنید 

با زن داداشم دعوای پیامی داشتیم چون مدام بهم تیکه مینداخت و من مراعات میکردم امااون قصد داشت کلا دیگ باما رفت امد نکنه چندسال ک عروسی کردن یکبار بهش بی احترامی نکردم 

اما دیگ تحملم تموم شده بود 

هرچی دوست داشت بهم گفت و منو بخاطر شرایط مالی همسرم مسخرم کرد و گفت چشماتو قوی کن ازاین به بعد قراره پیشرفت مارو ببینی من ن حسادتش کردم تازه اگر ب جای برسن باعث خوشحالی وسربلندی منه 

اما حرفش بدجور دلمو شکسته 

یکی از داداشام  باهم نامزد کردیم و عروسی من زودتر بود  مادرم برای من جهیزیه گرفت چون قراربود بریم سرخونه زندگیمون اما برادرم فوت کرد حالا بهم پیام داده توباعث مرگش شدی 😞 ک واسه اون جهیزیع نگرفتن😔گفت  حالا هی استوری برا داداشت بزار عذاب وجدانتوکم کن 

دلم خیلی شکسته نفرینش کردم چون قلبموشکوند 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای تو بودم پیاماشو استوری میکردم

ابرو براش نمیذاشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الانم مامانم قراره با داداشم شریک شه یا خونه بخرن یاماشین 

اما من بهشون گفتم ضامن بشین ما وام بگیریم قبول نکردن 

و ماالان هی داریم سختی میکشیم توزندگی 

امامامانم براش مهم نیست 

میگ به تو ربطی نداره من باکی شریک شم. دنبال ارثی؟ 

درصورتی ک من فقط میخام  ضمانت کنه ماام بتونیم وام بگیریم 😞😞😞

منم باهمه قط رابطه کردم و دیگ خونه کسی نمیرم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
وای یاخدا چقدر مردم میتونن دل سنگ باشن 🥲خودت ناراحت نکن پیاماش به بقیه نشون بده و باهاش قطع ارتباط ...

پیاماش نشون داداشم دادم گفتم ببین چ حرفای زده 

میگ توغلط کردی وایسادی بازنم جربحث 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ولش کن گمشه از لج اون خوب باش بسوزه

باخانوادم کلا قط رابطه کردم دلم خیلی شکسته خیلی

ازشبی ک قهرکردم ازخونه مامانم اومدم اصن مامانم ی زنگی نزده همش طرف عروسشه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

آدم از مشکلات میخواد پناه ببره ب خانوادش نگاه می‌کنه میبینه خانوادش از صد تا دشمن بدترن

خانواده منم همینن 

زن داداش من جلو خواهرم و داداش من ب ما توهین کرد خواهرم ک عین بز فقط نگاه کرد الآنم چند ساله داداشم دست پیش گرفته با همه ما قهره میگه وظیفتونه ب زنم احترام بزارید عصبانی بود ی چیزی گفت

آدم از مشکلات میخواد پناه ببره ب خانوادش نگاه می‌کنه میبینه خانوادش از صد تا دشمن بدترنخانواده منم ه ...

دقیقا الان غم دنیاتودلمه بعدزنش وایساده منوتهدیدکردن برامامانم پیام فرستاده ابرو دخترت میبرم مامانم اصن انگار ن انگار میگ خب چی بگم بش؟ 

الانم اینهمه ب من تیکه انداخت و گفت چشمای کورت باز کن ازاین به بعدچیزای بیشتری میخای ببینی منظورش همین خونه وماشین خریدن بود ک مامانمم باهاشون میخادشریک شه 

ک اون زبونش بیشتر درازشه ب من 😔😔

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨