2777
2789

هیچ‌حکمی‌نداره‌

اگه‌شرطی‌باشه‌حرامه

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگه به عنوان شرط بندی نباشه و همون به دید بازی باشه مشکلی نداره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
خب اگر الات قمار باشه حرامه حتی نگه داشتنش

احسنت سوالی بود بپرسید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان میگم وقتی تو شهر ما دیه الت قمار محسوب نمیشه حکمش چیه بازی کردنش

بستگی به مرجعت داره. آقای حامنه ای میگن همچنان حرامه. آقای مکارم‌میگن اگه آلت قمار نیست مشکلی نداره

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
الان میگم وقتی تو شهر ما دیه الت قمار محسوب نمیشه حکمش چیه بازی کردنش

به شهر شما نیست که 

وقتی فقها حکم میدن این حکم تعبدی هستش. 

قطعاً مرجع شما هم حکم به حرمت آن داده است 

بازم بپرسید از دفاتر مرجع تقلید خودتون بنده اطلاعی ندارم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد