نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 عنوان دارم فیلم رخ دیوانه میبینم طناز طباطبایی یه چیز گفت ذهنم درگیر شد | مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 37 پست به امیر جدیدی میگه فوضولو بردن جهنم میدونی چی گفت؟ گفت امیرش کجاساین یعنی چی یکی ترجمه کنه 😐😂 کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد... 1403/11/16 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 باران کوثری کاپیتان تیم ملی فوتسال بودامیر شوهرش بودبعد امیر تاکسیک و روانی بود، ممنوع الخروج کرده ب ... وای دیدم اینوو. فقط اون سکانسی که اومد تو خونه باران خواست براش قلیون اماده کنه😑😑🤣 کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
عمه_ی_شرک عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 709 وای دیدم اینوو. فقط اون سکانسی که اومد تو خونه باران خواست براش قلیون اماده کنه😑😑🤣 واقعا با خانواده نمیشد دید اون سکانسو🥲😂
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 واقعا با خانواده نمیشد دید اون سکانسو🥲😂 کلا فیلمای سینما ایرانو دیگه با خانواده نمیشه دید😑💔 کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 فکنم ینی هر دو امیرا یه چیشون میشد!😅🤣😆 نفهمیدم. ولی مشخصه چیز چرتی گفت چون هرکس یه برداشتی کرد😂😂 کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
مامان_مهربونhdp عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 2467 وای واقعا نمیدونستم ☹️☹️☹️ منم وقتی شنیدم ی حالی شدم چون قبل اینکه بشنوم دوسش داشتم از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
پربالامم عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2575 منم وقتی شنیدم ی حالی شدم چون قبل اینکه بشنوم دوسش داشتم ولی میگم شاید حاشیس همش دنبال جلب توجهه فردین هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم
مامان_مهربونhdp عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 2467 ولی میگم شاید حاشیس همش دنبال جلب توجهه فردین شایدم نمیدونم منم مطمعن نیستم از حرفش ولی خب ناخوداگاه حست بد میشه از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏