نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 عنوان دارم فیلم رخ دیوانه میبینم طناز طباطبایی یه چیز گفت ذهنم درگیر شد | مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 37 پست به امیر جدیدی میگه فوضولو بردن جهنم میدونی چی گفت؟ گفت امیرش کجاساین یعنی چی یکی ترجمه کنه 😐😂 کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد... 1403/11/16 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عمه_ی_شرک عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 709 من اصلا نمیتونم با خانواده فیلم ببینم حالا همین امیره امینه کیه توی تموم فیلماش تستسرونه خالصه بیشعو ... امیر، مخصوصا توی عرق سرد وای😂🤦🏽♀️من اینو با بابام دوتایی رفتیم سینما، بعد بابام یجوری نگام میکرد انگار تقصیرِ منه:))
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 یعنی بازم فضولی کرد و گفت امیر کجاست اینطوری امیر اون فوضوله ب حساب نمیاد کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
مامان_مهربونhdp عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 2467 ن برو سرچ کن ولی فردین یجا راجع بهش گفته ک دو جنسستو هم برو سرچ کن از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
پربالامم عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2575 امیر، مخصوصا توی عرق سرد وای😂🤦🏽♀️من اینو با بابام دوتایی رفتیم سینما، بعد بابام یجوری نگام میکر ... وای دیدی ....بگو جووون هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم
عمه_ی_شرک عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 709 امير جدیدی کراش العالمینه. اگه یه فیلم عاشقانه درست حسابی با این درست کنن دیگ هیچی از این دنیا نمیخو ... قهرمانُ دیدی؟ مال فرهادیچقدر گناه داشت اونجا🥲
پربالامم عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2575 ولی فردین یجا راجع بهش گفته ک دو جنسستو هم برو سرچ کن وای واقعا نمیدونستم ☹️☹️☹️ هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 خخخ من رو بهزاد خلج کراش زدم دختر 😂😂😂😂 جز آقای قاضی دیگه فیلمی ازش ندیدم کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 امیر، مخصوصا توی عرق سرد وای😂🤦🏽♀️من اینو با بابام دوتایی رفتیم سینما، بعد بابام یجوری نگام میکر ... عرق سرد درمورد چی بود کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
پربالامم عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2575 جز آقای قاضی دیگه فیلمی ازش ندیدم تمساح خونی ..آبان ..پوست شیر ..ععیی خودا با این سن همینم کم بود😭 هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 قهرمانُ دیدی؟ مال فرهادیچقدر گناه داشت اونجا🥲 وای آره اونجا خیلی مظلوم بود بچم🥲😂 کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
عمه_ی_شرک عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 709 عرق سرد درمورد چی بود باران کوثری کاپیتان تیم ملی فوتسال بودامیر شوهرش بودبعد امیر تاکسیک و روانی بود، ممنوع الخروج کرده بود زنشو نمیذاشت بره مسابقات آسیایی
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 تمساح خونی ..آبان ..پوست شیر ..ععیی خودا با این سن همینم کم بود😭 عه تمساح خونی دیدم الان یادم اومد😂 نه جذابه طبیعیه کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
پربالامم عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2575 عه تمساح خونی دیدم الان یادم اومد😂 نه جذابه طبیعیه من عرررررر😭😭😭 هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم