2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

599 بازدید | 76 پست

سلام دوستان من با دوست پسرم نزدیک ۶سالی هستم تا گفته نماند من مطلقم تو این مدت خیلی باهاش دعوا کردم نمی‌دونم از حساسیت بلاتکلیفی زیاد بود عصبی میشدم حرفم اینه میگه باهات به زندگی فکر میکنم ولی دو دلم میترسم ،بعد امروز بهم گفت اگه منو میخوای اسم دخترتو از شناسنامت در بیار و مهریتو بعد اینکه عقد کردیم بریم مشهد ببخش میگه من فکر مال دنیا نیستم ازت هم چیزی نمی‌خوام اصلا سیسمونی هم باهم میگیریم این مدت هم خیلی از وضع زندگی من با خبر بوده و کمک میکرد بهم هوامو داشت ناگفته نماند یه پدر ساده که هیچی از مال دنیا نداره دارم و یه خانواده ساده واقعا نمیدونم من حس کردم آدم مسولیت پذیریه چون این مدت تنهام نذاشت تو هر شرایط و خانواده دوسته شدیدن بنظر شما نقشه ای تو سرشه یا واقعا دوسم داره ،؟اینم بگم که پسره مجرده و تا الان ازدواج نکرده من ۲۹سالشه ایشون32 و میگه من این ریسک بزرگو میکنم میام ترو بگیرم به همه پشت میکنم توام باید یکاری بکنی برام بنظرتون چیکار کنم  !!ببخشید این همه طولانی شد 

اصلا اصلا شرطشو قبول نکن

اینو از مایی که قبل ازدواج دو برابر این مهر و مسئولیت رو دیدیم و بعد ازدواج ضدشو بپذیر و خودتو مجدد حروم نکن 

گر دوْر فلک این همه نامرد نِمیبود     در جمجمه ی شیر شغال آب نمیخورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا بهش بگو چشم عباس آقا حتما مهریه امو میبخشم اسم دخترمم پاک میکنم دوما واقعا خودت راضی هستی اسم دخترت و از شناسنامه ات دربیاری سوما آدمی ک میاد از الان میگه من دارم ریسک میکنم تو رو میگیرم چون مطلقه ای فردا تو زندگی این موضوع و صد بار میخواد بزنه ب سرت هم خودش هم خانواده اش حالا خود دانی

ولا چی بگم مسلما ازدواج دوم با یه پسر مجرد چالش های زیادی داره باتوجه به اینکه من خیلی هارو دیدم به واسطه کارم  اینجوری به طلاق کشیده شده من جات باشم از ازدواج منصرف  وبا یکی که شرایطش مثب خودمه میمونم...جسارتا رابطه جن.سی هم داشتبد؟

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
ولا چی بگم مسلما ازدواج دوم با یه پسر مجرد چالش های زیادی داره باتوجه به اینکه من خیلی هارو دیدم به ...

چی بگم من اول نابود شده بودم حسی نداشتم بهش دوسال هم خیلی سمتم میومد بعد یه خواستگار داشتم برای بار دوم خانوادم شوهرم. دادن و شوهر دومم خانوادش چون پسرشون مشکل داشت زودتر خواستن ببرنم تو چند روز اول شوهر دوم رو شناختم مشکل داره بچه ننه و کم. داره درخواست جدایی دادم گفتم طلاقم بده خانوادش خیلی دوسم داشتن و بگم که خیلی دوست داشتن بچه بیارم نرفته منم از ترس بچه گفتم جدا شم بعد اون دوباره اومدم با این پسره این دفعه حساس تر شدم بهش سمتش میرفتم و ولی اون سرد شده بود ازم 

چی بگم من اول نابود شده بودم حسی نداشتم بهش دوسال هم خیلی سمتم میومد بعد یه خواستگار داشتم برای بار ...

یعنی بااسن اقا ازدواج سومت میشه فدات؟

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید