2777
2789
عنوان

زن باردار میتونه ماشفیت بخوره

473 بازدید | 40 پست

دوستم مثل خودم تپلیه باردار شده با دستگاه 🥴میخواد رژیم لاغری بگیره گفتم نگیر میگه باید بگیرم ماه اول بارداری هست.. ماشفیت بخوره اشکال داره؟چون اشتهاش زیاده تپلی هم هست ؟؟

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

از دکترش بپرسه اما بنظر من که اصلا درست نیست ! بارداره اینا اثرات سو روی بچه داره!!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت رژیمشو نگهداشته برا الان؟؟ بگو فردا بچت یچیزیش میشه یه عمر خودتو نمیبخشی..قبل حاملگی باید دهنشو میبست نه الان

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

دوستت رژیمشو نگهداشته برا الان؟؟ بگو فردا بچت یچیزیش میشه یه عمر خودتو نمیبخشی..قبل حاملگی باید دهنش ...

میگم ایودی داشت باهمون باردار شده نمیخواست باردار بشه

مگه تو بارداری میشه بدون نظر و اطلاع پزشک دارو‌یا خوردنی دیگه ای خورد؟

دارو نیست پودر قارچ صدفی و موزه 

میگم ایودی داشت باهمون باردار شده نمیخواست باردار بشه

این چیزیو تغییر نمیده..به هر حال بارداره و رژیم ممنوعه..البته اگه سلامت بچش مهمه 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

هیچ چیزی برای لاغری نباید مصرف کنه تنها کاری که می‌تونه بکنه تغذیشو رعایت کنه همین

منم گفتم بیشتر سبزیجات و غذاهای رژیمی مصرف کنه