2777
2789

واقعا کلافه شدم جارو کشیدن باهاش خیلی سخته میچسبه به فرش و بلند نمیشه دستام درد میگیره انقد که باید به دسته فشار بدم تا از فرش جدا شه برای شمام همینجوریه یا برای من مشکل داره همه میگن مکشش قویه ولی به نظر من ربطی به مکش نداره مگه میشه رو درجه دومش که برای مبله نشه جارو کشید اگه ببرم رو درجه سومش که برای خود فرشه که جاروبرقی میخواد منفجررر شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم

خب مکشش زیاده روی کمتر بزار

برای من همیشه روی فرچه هست و با درجه ۲ میکشم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
من دارمخب مکشش زیاده روی کمتر بزاربرای من همیشه روی فرچه هست و با درجه ۲ میکشم

درجه اولش ک اون سایلنته درجه دومش همینه ک. میکشم برای شما اذیت نمیکنه؟  اصن روان  نیس روی فرش خیلی سخته

درجه اولش ک اون سایلنته درجه دومش همینه ک. میکشم برای شما اذیت نمیکنه؟ اصن روان نیس روی فرش خیلی س ...

برای من روی فرچه هست و راحت میکشم

یکم زیاد هست مکشش ولی من اوکی هستم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
خب بزار رو ضعیف ترین درجه

اخه چرا باید یه جوری بسازن ک نشه از درجه های بالاش استفاده کرد این ک نشد مزیت یه عیب بزرگه درجه ضعیفش ک سایلنته به درد فرش نمیخوره برای سرامیک مناسبه

من طوسی شو دارم واقعا عالیع

اره دوستم طوسی شو داره خیلی راضیه ولی من از این اصلا راضی نیستم یعنی اینکه مکشش به حدی باشه ک نشه جارو بکشی و دستات دردکنه واقعا اذیت کنندس مال شما روی فرش روانه یعنی راحت جاب جا میشه؟  نمیچسبه به فرش؟ 

یعنی چی روی فرچه اس؟

روی حالت سرامیک

اون مو مویی های پایینش