2777
2789

سلام دوستان شوهرم جدیدا آزمایش داده بهش گفتن چربی دور قلبش خیلی زیاده درحالیکه اضافه وزن نداره اصلا راهکارش چیه کسی تجربه داره دکترگفته اگه اینطوری پیش بری قبل ۳۵ سالگی سکته میکنی

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم چربییش بالاست و لاغر 

اصلا هم‌اهل چربی خوری نیست 

فقط باید ورزش کنن اول از پیادوروی سبک 

و مصرف روغن صفر کاملا حذف باید بشه یک قطره هم نباید استفاده بشه 

دور قلب یا داخل رگ؟

منکه نرفتم والا ولی گفته دور قلب نیمدونم شایدم اشتباه متوجه شده  ولی من فکر میکنم توی رگه چون فاکتوری که میگه مربوطه به تری گلیسرید خون

شوهر منم چربییش بالاست و لاغر اصلا هم‌اهل چربی خوری نیست فقط باید ورزش کنن اول از پیادوروی سبک و مصر ...

واقعا سخته بدون روغن که نمیشه غذاپخت

شوهر منم چربییش بالاست و لاغر اصلا هم‌اهل چربی خوری نیست فقط باید ورزش کنن اول از پیادوروی سبک و مصر ...

شوهرمن غذای چرب میخوره مثل کله پاچه و سرخ کردنی واینا ولی چاق نیست

واقعا سخته بدون روغن که نمیشه غذاپخت

دقیقا 

مخصوصا شوهرمن اینقدر بد غذاست که 

هیچی نمیخوره من فقط میتونم قیمه و قورمه مرغ درست کنم 

دیگه فقط سیب زمینی باشه تو غذا 

دیگه هیچی نمیخوره 

از طرفی دکتر گفت گوشت قرمز را باید خیلی محدود کنه 

حالا منم دستم بسته ست نمیدونم چی بزارم 

شوهرمن غذای چرب میخوره مثل کله پاچه و سرخ کردنی واینا ولی چاق نیست

شوهر من اخه اینا را هم‌نمیخوره دوست نداره تو عمرش کله پاچه و کره  اینا نخورده 

دکتر آزمایش را دید گفت کاملا معلوم کله پاچه زیاد میخوری و کره گفتیم اصلا نمیخوره 😂

دقیقا مخصوصا شوهرمن اینقدر بد غذاست که هیچی نمیخوره من فقط میتونم قیمه و قورمه مرغ درست کنم دیگه فقط ...

قیمه واینارو چطوری بدون حتی یه قطره روغن درست میکنی؟والامن سردر نمیارم این چی گفته دکتر بهش میگه گفته tg اکه بالای ۲۰۰ باشه خطرناکه مال تو۶۰۰ خیلی زیاده جوریکه من تواینترنت خوندم این مخفف تری گلیسریدخونه ولی میگه دکتر گفت چربی دور قلبت زیاده میدونی این دوتا بهم مرتبط ان یانه؟یاهرکدوم یه چیز جداست

شوهر من اخه اینا را هم‌نمیخوره دوست نداره تو عمرش کله پاچه و کره اینا نخورده دکتر آزمایش را دید گفت ...

چقدر سخت حالا من امیددارم اینا رو نخوره خوب شه چون خیلی کره و کله پاچه واینا میخوره

قیمه واینارو چطوری بدون حتی یه قطره روغن درست میکنی؟والامن سردر نمیارم این چی گفته دکتر بهش میگه گفت ...

تری گلیسیرید 

برای شوهر منم‌۵۰۰ 

حالا خوبه تری گلیسرید اینه میتونی سریع بیاری پایین 

یک ماه قرص بخورن و و حتما حتما پیاده روی و ورزش 

و حذف کلا روغن  پایین میاد 

هیچی مجبوریم دیگه غذا بدون روغن شوهر من میگه مهم نیست تو غذا ی همیشگی را بزار میگم نه اتفاقا بهتر منم غذای سالم میخورم 

همراه غذا کاهو زیاد بخورین  نارنج و لیمو زیاد استفاده کنید 

برنج را آبکش کن که دیگه روغن نخواد 

برای خورشت پیاز را رنده کن و اجازه بده با آب خودش تفت بخوره  دیگه روغن نریز 

سعی کن بیشتر از مرغ و ماهی استفاده کنی .

باز شما دستت باز شوهر من ماهی و کدو بادمجون و کوجه   هیچی هیچی نمیخوره .

فکر کن من همش باید با سیب زمینی و مرغ غذا درست کنم .

مثلا سوپ بزار که روغن نداره  

کدو و بادمجون و گوجه با پیاز را ورقه ورقه کن همه چی بزنم بهش بزار ورقه ورقه رو هم  با بخار خودش میپزه 

تری گلیسیرید برای شوهر منم‌۵۰۰ حالا خوبه تری گلیسرید اینه میتونی سریع بیاری پایین یک ماه قرص بخورن و ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت هزیزم یکم خیالم راحت شد فک کنم غذاهارو توفر بذاریم به جای روغن هم خوب باشه حالا اون همه چی میخوره فعلا هم بهش دارو نداده گفته فعلا رعایت کن تاببینیم چی میشه من خودمم اضافه وزن دارم فک کنم باید برادوتامونم یه فکر اساسی کنم

مرسی عزیزم ازراهنماییت هزیزم یکم خیالم راحت شد فک کنم غذاهارو توفر بذاریم به جای روغن هم خوب باشه حا ...

مثلا من دیروز  سیب زمینی آب پز کردم بعد آب پز شدن  تیکه ی خرد کردم  روش آویشن و فلفل و نمک زدم و با ذرت کنارش با قارچ گذاستم داخل ماکرووی گریل شد خورد شوهرم .

حالا با سما هویج  چیزهای دیگه میتونید بزارید کنارش