2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فیش بفرستن، من منظورم کیفیت محصوله، نه سایتش

خوب ادم چشم داره مشخصات محصول رو میخونه میگه اینو بخر 

یه چیزایی میگید ها

میگن لینک چیزی رو که میخوای بفرست

بعدشم ادکلن چینی میشه بگید چیه که تو امازون میفروشن یا کتونی😟

برا کسی که همین ایرانم برند میخره خوبه چون سودش کمتر میگیرن

برای کسی که برند نمیخره هم خوبه. من چند روزه اومدم ایران قیمت همه چیز بالاتره. دیشب دخترخاله م داشت یه قطار اسباب بازی توی سایت یه اسباب بازی فروشی نشونم میداد ده میلیون تومن بود. آمازون محصول مشابه که به مراتب بزرگتر و قشنگ تر هست یک پنجم قیمت میده.

خوب ادم چشم داره مشخصات محصول رو میخونه میگه اینو بخر یه چیزایی میگید هامیگن لینک چیزی رو که میخوای ...

من عمم کفش خریده بود از آمریکا آورد برام، ساخت چین بود😅

کار ندارم کیفیتش عالی بود

ولی احتمالا فیکم باشه دیگه ، منم نمیدونم

من از یه پیج خریدم از امازون سفارش میده برات کیلویی ۲۵ یورو هم هزینه باربری دارهخودت نمیشع

کدومه

فایده خریدن از آمازون چیه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

برای کسی که برند نمیخره هم خوبه. من چند روزه اومدم ایران قیمت همه چیز بالاتره. دیشب دخترخاله م داشت ...

درسته وای خوب اکثر مردم فقط به ارزونی نگاه میکنن بعد چون قیمت باربری کیلویی هست زورشون میاد مثلا کتونی من تو بلک فرایدی با ارسالش شد نزدیک ۱۱ 

تو ایران قیمتش ۲۸ هست حالا همه که نمیتونن بخرن

من عمم کفش خریده بود از آمریکا آورد برام، ساخت چین بود😅کار ندارم کیفیتش عالی بودولی احتمالا فیکم با ...

اون خودش چینی خریده اینجور پیجا با تضمین کیفیت به ادم جنس میدن میتونی پس بدی خریدشون هم که فقط امازون نیست همه جوره دارن 

اون خودش چینی خریده اینجور پیجا با تضمین کیفیت به ادم جنس میدن میتونی پس بدی خریدشون هم که فقط امازو ...

اصلا پسم بگیرن ، دیگه اون اومده ایران ! کلی هزینه باید بدی دوباره برگزدونی! 

اصلا پسم بگیرن ، دیگه اون اومده ایران ! کلی هزینه باید بدی دوباره برگزدونی!

والا من ده بار خرید کردم مشکل نداشته انقد سرمون تو این سرگردنه کلاه گذاشتن نمیتونیم اعتماد کنیم