2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید دوستان این خواستگار خواهرم از فامیلای پدرم هست و کلا خانواده و طایفه پدریم متاسفانه آدمای خوبی نیستن هرکسی باهاشون وصلت می‌کنه پشیمون میشه اما مجبورن بسازن و بسوزن 

منم خودم زن پسر عموی بابام شدم و اصلا راضی نیستم، کلا آدمای بد و خودخواهی هستن از بینشون فقط پدرم آدم آرومی هست ک اونم خییییلی شیشه ریزه داره باز ی عادتهای بدی داره ک اقوامش ب ارث برده

حالا مادرم همش بمن سرکوفت میزد ک تو خودتو انداختی تو اینا خودتی اسیر اینا کردی و فلان ازین حرفا

حالا ک این خواستگاره اومده بازم میخواد بی عقلی کنه ی دختر دیگه شو بدبخت کنه

حالا از اون پسره بگم، این پسر باباش ی آدم روانی و بد دل و دست بزن دار و کلا بی عقله و کل فامیل ما معتقدن ک پسراشم دست کمی از خودش ندارن 

پسر بزرگش ک داماد دایی بابام شده میگن انقد بدگمانه و بد اخلاق زنش ب زور تحملش می‌کنه و حتی تو جمع های خانوادگی باید چادر رنگی سرش کنه

ناگفته نمونه مادر این پسرا بخاطر بد اخلاقی و کتک و بدگمانی شوهرش وقتی ک پسراش خیلی کوچولو بودن خودکشی کرده خودشو آتیش زده!!!

عزیزم تو هر چی بگی میذارن پای حسادتت 

متاسفانه تا ازدواج نکنه  .. نمیفهمه...

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

پسر کوچیکش چن روز پیش با یکی از دوستای دوران بچگی من نامزد کرد ک میگن این کوچیکه یکم اخلاقش بهتره

اما وسطی ک خواستگار خواهرمه میگن کپی باباشه اخلاقش 

فقط تنها ویژگی مثبتی ک این سه تا پسر دارن چهره خوب و جذاب و پولدار بودنشونه 

و خواهر منم جذب قیافه و پول این پسره شده 

بابای این پسر هیچکی ازش دل خوشی ندارع چون هم بد اخلاقه هم بی عقله

کلا چون ازدواج فامیلی تو خاندان ما خیلی زیاده همه ی جورایی بهم وصلیم، این خواستگاره مامانش دختر خاله شوهرمع

شوهرم گفت خواهرت بدبخت میشه نزار اصلا حتی ب این پسر فکر بکنه عین باباشع من اخلاقشو دیدم

ی بدی دیگه ام داره ک این پسر ۱۴ سال از خواهرم بزرگتره خواهرم هنوز ۱۹ سالشه خیر سرش انقد عجله دارع میگه ترشیدم😔😔

عزیزم تو هر چی بگی میذارن پای حسادتت متاسفانه تا ازدواج نکنه .. نمیفهمه...

اره بخدا زبونم مو در آورد دیشب انقد برای اونو مادرم حرف زدم اونام با بد اخلاقی باهام برخورد کردن بخدا خواهرم خواستگارای زیادی داشته اما چون هر کدوم ی ایرادی داشتن ردشون کرده حالا میگه اگه با این ازدواج نکنم میترسم😑

من جات باشم هیچ دخالتی نمیکنم انقدر از اینکارا کردم اخرم آدم بده شدم

واقعا واقعا این پسره خیلی آدم خطرناکیه خواهرم میخواد خودشو بدبخت دو عالم کنه من چجوری چیزی نگم همه فامیل اینارو میشناسن این خواهر اشغالم میخواد مارو مسخره عامو خاص بکنه از این میسوزم بابای این پسره رو همه مسخرش میکنن میگن کم داره دیوونس روانیه اونوقت این احمق میخواد عروسش بشه

کلا چون ازدواج فامیلی تو خاندان ما خیلی زیاده همه ی جورایی بهم وصلیم، این خواستگاره مامانش دختر خاله ...

هر عقل سالمی وقتی این شرایطو بخونه، متوجه میشه چ کیس اشتباهیی 

وقتی خواهرت همه اینارو خونده و باز میگ میخوام. یعنی سرشو کرده زیر برف. خودشو زده ب خواب. کاری ازتون برنمیاد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من یه بار گفتم به خواهرم زوده ازدواج کنی گفت چیه خودت خواستگار نداری یا اگه داری مثل من درست و حسابی ...

نمی‌دونم چرا خواهرا اینجوری شدن واقعا نمی‌دونم فکر کردن ما خواهرای بزرگتر بهشون حسادت میکنیم؟؟