2777
2789

ما بخاطر یه اتفاقایی که افتاد یلداییمون مونده فعلا

قبل اون اتفاقه ما فقط پالتو و یه جفت کفش و کیف خریدیم برای من و ما هم برای داماد +شلوار و پلیور دیگه هیچی

شوهرم یا مادرشوهرم اصلا نمیپرسن‌ چی کم و کسر هست

نه میوه نه اجیل نه کیک 

حالا تازه عروسای فامیل یلدایی های انچنانی و میوه و اجیل و هزارجور تزیین میوه و فلان🙂😔

شوهرم به حرف مادرشه میگه مامانا زنگ بزنن صحبت کنن

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هرچی من میگم میگه باید فک کنم(فک کنم= برم به مامانم بگم)🤦🏻‍♀️

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خداروشکر کن واس ما هیچی نیاوردن

چیو خداروشکر کنم اگه یلدایی های دخترخاله هامو میدیدی💔😓

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

دیگه عید نزدیکه خواهر حداقل عید خوب برات خرید کنن 🥲

نمیدونم اخه این درسته عروس بگه فلان چیزو بخرین؟ خودشون نباید بفهمن؟

توروخدا این رسومات مزخرف رو بریزید دور 

یعنی چی عیدی شب یلدایی مهریه جهاز سیسمونی و....اختلافات از همین ها شروع میشه 

انقدر زندگی رو سخت نگیرید

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

باد یلدایی خودم افتادم، میوه امو خواهرم خرید، شوهرم برام لباسو طلا خرید دیگ پول نداشت میوه بخره، خانوادشم اصلا بهش نمیگفتن نیاز به پول داری یا نه همسرمم یلداینو خودش تنها اورد و اصلا به خانوادش نگفت، یلدایم افتضاح بود. مردشور این مراسماتو ببرن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بابا بس کنین واقعا سراین چیزا بحث میکنین؟خوشبختی مهم نیست یک سوال کنارش آرامش داری؟ اگه داری دنبال چی‌میگیری این همه مقایسه برای چیه 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره