2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم جونشون در میاد برا من خرید کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 61 پست
چیو خداروشکر کنم اگه یلدایی های دخترخاله هامو میدیدی💔😓

چرا خودتو با بقیه مقایسه میکنی؟!

دو روز دیگه اگه مادر شوهرت گفت جهیزیت باید مثل فلان فامیل باشه.تعجب نکن.و ناراحت نشو.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بس کنین واقعا سراین چیزا بحث میکنین؟خوشبختی مهم نیست یک سوال کنارش آرامش داری؟ اگه داری دنبال چ ...

عزیزم من خیلی دوسش دارم ولی با خودم فک میکنم این ادم با خودش نمیگخ برای زنم کفش نخریدم؟ شال نخریدم کلاه نخریدم؟ مگه یلدایی بقیه رو نمیبینه نمیگه ماهم کیک بخریم؟

من دوسش دارم خیلیم دوسش دارم اما اینجا احساس میکنم که اون منو دوست نداره و اصلا بهم ارزش نمیده

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

وقتی همه اجراش میکنن تو فامیل ما من نکنم احساس میکنم کم ارزش شدماصلا یلدایی رو بیخیال شوهر من با خود ...

تو فامیل ماهم همه اینجورین ولی نه خودم نه خونوادم بهایی ب این مراسمات نمیدیم 

اگه مسئله اینکه شوهرت اصلا واست خرید نمیکنه با خودش در میون بذار

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بگو خود شوهرت بخره

اخه درسته عروس بگه برام فلان چیز بخرین؟

والا ماهم عروس داشتیم همهههه چیز خریدیم براش بدون اینکه اصلا لب تر کنه😶

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

دیگه بعضیا خودشونو میزنن به نفهمیخانواده شوهر دوستم اینجور بودن

دقیقا همینجورین

میوه و آجیل رو یعنی از شما بپرسن؟ خب خودشون باید کنار وسیله ها بیارن لازم نیس که هماهنگ کنن

خب نمیارن دیگه عزیزم😂😂چی دارم میگم من پس

چون ما میخوایم وسایلامونو باهم بچینیم میگیم نصف نصف بخریم اصلا به رو خودشون نمیارن که

خب هنوز عقدی میبینی خانواده خسیس هستن یا برای تدارکات و تزیین اذیت میکنن و..و از همه نظر خود همسرت ا ...

چجوری حلش کنم چی بگم اخه

چرا خودتو با بقیه مقایسه میکنی؟!دو روز دیگه اگه مادر شوهرت گفت جهیزیت باید مثل فلان فامیل باشه.تعجب ...

اخه حرف اینجاس که جهیزیه من از همه فامیلا بهتره✋😂ولی ارزشی که به من داده میشه از همه کمتر

دمت گرم که گذشتهای زن داداشتو میبینی به خاطر داداشت

خداوکیلی تا قیامت میتونیم ازش ممنون باشیم 

هرچقدر بگم چقد از خودگذشتگی کرد کم گفتم 

چون برادرم حامی نداشت و هزینه ها از خودش بود 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
برای من عیدی نیاوردن روشون هم نیاوردن یلدا هم چیز خاصی نگرفتن

شما ناراحت نشدی؟