2777
2789
عنوان

واکنش مادرشوهرم به مسافرت ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 103 پست
اگر یه نفر توی فامیلشون خونه اش را عوض کنه دیگه ما بساطی داریم! که چرا فلانی خریده!

اون به شدت حسوده 

کم محلش کن 

یه وقتایی یه حرفی میزنه خودتو بزن به نشنیدن یا پاشو برو تو اتاق استراحت کن یا برو تی وی ببین 

پشت تلفن چی بگم!یا دائم میپرسه جهیزیه ات را خریدی! مبلمانت زا دیگه کی میخوای بخری! دیگه گرون شد! عرو ...

چندمورد مادرشوهربقیه روتعریف کن پیشش بگو مادرشوهرفلانی اصلادخالت نمیکنه کلی کمک مالی کرده فلانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من مسافرت بخام برم اینقدرک مامان خودم حسودی میکنه مادرشوهرم بنده خدا اصلا حرفی نمیزنه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
پشت تلفن چی بگم!یا دائم میپرسه جهیزیه ات را خریدی! مبلمانت زا دیگه کی میخوای بخری! دیگه گرون شد! عرو ...

بگو داریم می‌خریم. شما نگران نباشید.  

از جهیزیه هر کی گفت بگو مبارکش باشه. به دلخوشی استفاده کنه. که بفهمه اون منظوری که ایشون میگه برای شما اهمیت نداره.

مگه کجا رفتید سفر؟ که هزینش به چشمش اومده

اصلا بحثش مقصد سفر نیست

اولا منظورش اینه که چرا منو نکردید

دوما اینکه من دلم شور میزنه تو جاده! باشید

سوما چرا من برم اون نرفته باشه؟ یه حس حسادت

چهارما اینکه چرا مثلا بچه فلانی خونه اش،نیم متر از خونه ما بزرگتره!

خیلی ظاهربین هست و نمیگه فلانی اگر خونه بزرگتر خریده با کمک پدرش بوده.

دیگه با پول یه شمال رفتن که نمیشه رفت خونه بزرگ خرید!

من از ازدواج تا ۶ سال هر جا مادر شوهرم میرفت میومد از جهاز میگفت با اینکه چند بار نشون داده بودم از این رفتار خوشم نمیاد

تا اینکه جاری گرفتم و پدرش اینها را مجبور کرد بیشتر جهاز را بخرن. دیگه مادر شوهرم حرف نزد. 

از کجا معلوم ادم هفت سال بعدش رو ببینهماشین دارن کافیه چرا بهتر لذتشو ببرم

اینده نگری خوبه

ما هم همینکار را انجام میدیم. برنامه ریزی میکنیم. 

اما نمیشه،دیگه هیچی نخوریم... هیچ جا نریم... هیچی نپوشیم.

کلا برای چیزهایی نظر میده که اصلا و ابدا بهش مربوط نیست

اون به شدت حسوده کم محلش کن یه وقتایی یه حرفی میزنه خودتو بزن به نشنیدن یا پاشو برو تو اتاق استراحت ...

وقتی پیشش باشم دقیقا همینکار را میکنم

خودمو مشغول تلفن و کارهای الکی میکنم که نخوام هم صحبتش بشم و جوابشو بدم

اما مگه ول میکنه.

تا زنگ بزنی حالشو بپرسی سریع شروع میکنه

اینده نگری خوبهما هم همینکار را انجام میدیم. برنامه ریزی میکنیم. اما نمیشه،دیگه هیچی نخوریم... هیچ ج ...

به نظر من وقتی یه زندگی رو به عرف داری دیگه نیاز نیس به خودت سخت بگیری حالا نه اینکه هر روز بری یه مانتو بخری الکی ولی سفرم نیازه بالاخره

حتی اکه ادم پول اونجا موندنم نداره یه محل نزدی شهرش بره اب و هوا عوض کنه خوبه

من از ازدواج تا ۶ سال هر جا مادر شوهرم میرفت میومد از جهاز میگفت با اینکه چند بار نشون داده بودم از ...

خیلی زشته که دائم میپرسه اینو خریدی اونو خریدی

دیگه کی میخوای بخری

خیلی ادعای شیک و تمیز بودنش میشه

اصلا بحثش مقصد سفر نیستاولا منظورش اینه که چرا منو نکردیددوما اینکه من دلم شور میزنه تو جاده! باشیدس ...

شما هم گاهی بگو پدر شوهر فلانی براشون اینو خرید 

کمک مالی کرد 

خرج عروسی و اینا را داد.

اگه .گفت خونشون بزرگه بگو خانواده پسره کمک کردن.

کاش نسل اینا تموم میشد

من پدرم را به تازگی از دست  دادم

عروسیمون طبقه پایینه مامانمه

یه چایی دست مامانم نداده تو این ۳ هفته.

بعد همه همسایه ها و فامیل که رفت و آمد میکردن متوجه شدن.

به مامانم میگفتن چطور هیچی نمیگی.

میگفت برا آرامش پسرم. 

باورتون نمیشه یه تسلیت به ما نگفت. سنگ از این آدم مودب تر و دلسوز تر هست.

وقتی پیشش باشم دقیقا همینکار را میکنمخودمو مشغول تلفن و کارهای الکی میکنم که نخوام هم صحبتش بشم و جو ...

بهش بگو مامان جان خدا رو شک ما زندگیمون در حد معمول هست
هنگام مسافرت کردن هم بهش نیاز داشتیم و قطعا حال هر دومون بهتر شد

به نظر من وقتی یه زندگی رو به عرف داری دیگه نیاز نیس به خودت سخت بگیری حالا نه اینکه هر روز بری یه م ...

مشکل من الان که زنگ بزنم بهش میگه خوب میری مسافرت ... شما هنوز عروسی نگرفتید؟ چرا،رفتبد... فلانی فلان کار را کرده! درمورد دیگران اغراق آمیز اظهار نظر میکنه!

چرا پسزم یه من نگفته تو یادش دادی!

چطور محترمانه جوابش زا بدم