2777
2789
عنوان

واکنش مادرشوهرم به مسافرت ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 103 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار مادرشوهرت خیلی اشتباساما طرز فکر شما هم اشتباسبله با پول سفر نمیشه خونه و ماشین عوض کرداما باید ...

درآمد ما برای زندگی مون کافیه

خونه و ماشین هم داریم.

برای خرید چیزی هم ازشون کمک نمی‌خواهیم که باری روی دوسشون بشه

یه شمال رفتن منو از،زندگی عقب نمیدازه. ما توی دو تا شهر مختلف هستیم. ۸ ساعت فاصله اس،بین شهزهامون.

و دوران عقد هستیم.

یعنی گاهی خونه مادرم

و گاهی خونه مادرشوهرم

مادرشوهرم دائم در حال مقایسه و غر زدنه. برای همین خونه شون موندن سخته. که هیچ جا نریم و بمونیم پیش اونا.

انتظار داره هر جا میریم حتی یه دور ساده توی خیابون بیاد بشینه جلو  و باشع!

بهش با خوش رویی بگو که مادر جون ما نمیتونم مثل دیگران رفتار کنیم و هر ادمی ویژگی های خاص خودش داره ...

اگر یه نفر توی فامیلشون خونه اش را عوض کنه دیگه ما بساطی داریم! که چرا فلانی خریده!

من یه زن داداش دارم ۱۲ساله عروسمونه تا حالا باهاش هیچ بحثی نداشتیم رمز موفقیتش اینه اولا ما دخالت نم ...

منم کار خودمو انجام میدم

اما هر چیزی یه حد و اندازه ایی داره

هر چی بخرم زود میگه زشته! مال فلانی قشنگه!

اکثر مادر شوهرها وقت مسافرت پسرشون گلایه وگریه راه می ندازندکه من هم خیلی وقته توخونه هستم وحوصله ام ...

با ما اومده مسافرت... 

اما دیگه نمیشه من میخوام لباس زیر هم بخرم دنبالم راه بیفته.

اینکه یه جوری رفتار میکنه که انگار حقش زا خوردم واسم سنگینه. 

همین رو بگوما صلاحمون رو در فلان کار دیدیم و بعد خودت رو مشغول گوشی و… کن و توجه نکن بهش

پشت تلفن چی بگم!

یا دائم میپرسه جهیزیه ات را خریدی! مبلمانت زا دیگه کی میخوای بخری! دیگه گرون شد! عروس فلانی یه جهیزیه شیکی داشت!

بمون اشکال نداره ولی حرف نزن باهاش یعنی کنارش راحت نیستی

همین کار را میکنم.

ولی از کوچکترین فرصت‌ها استفاده میکنه که پسرم مجرد بود همش منو می‌برد بیرون!

شما از کجا فهمیدی من جمع میکنم بقیه بخورن؟اول زندگی وقت جمع کردنهیکم گذشت میشه خیلی راحت خرج کردمن ا ...

از کجا معلوم ادم هفت سال بعدش رو ببینه

ماشین دارن کافیه چرا بهتر لذتشو ببرم