2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساخت اکسسوری آشپزخانه

دوخت سرویس آشپزخانه

شمع سازی

اگر به تولید محتوا مسلطی هم که دورکاری کن

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

بچه چند وقتش هست؟ من از وقتی بچه ام کوچک بود کار می کنم.
اوایل چند ساعت پیش مامانم می موند. بعد هم که مهد کودک...
توی یک شرکت که از قبل از باداری هم کار می کردم. خب شما تحصیلاتت و تخصص ات چی هست؟ 

ساخت اکسسوری آشپزخانهدوخت سرویس آشپزخانهشمع سازیاگر به تولید محتوا مسلطی هم که دورکاری کن

خودم عزیزم خیاطم پیج هم زدم ولی چون نتونستم درست فعالیت کنم اعصابم خرد شد حذفش کردم یعنی بچه نمیزازه که درست به هنرت بپردازی نهایتتتت هفته ۱ لباس بدوزم اونم بزور

بچه چند وقتش هست؟ من از وقتی بچه ام کوچک بود کار می کنم. اوایل چند ساعت پیش مامانم می موند. بعد هم ک ...

بچم ۱سالش ..من خودم خیاطم تقریبا حرفه ایم هستم ولی خب مسئله اینه که کمکی ندارم تو شهر غریبم کسی نیست بچمو کمکم بگیره نکیدونم چکنم

بچم ۱سالش ..من خودم خیاطم تقریبا حرفه ایم هستم ولی خب مسئله اینه که کمکی ندارم تو شهر غریبم کسی نیست ...

دیگه معجزه ای این وسط درکار نیست. با بچه ی یک ساله هیچ کس نمی تونه کار کنه.
به نظر من یکم روی اعصابت کار کن. بچه رو بگذار توی کالسکه یا آغوشی با هم برید هوای آزاد قدم بزنید که از تمام روز با بچه بودن دیوونه نشی. در طول روز وقتی خواب ظهر می کنه تو هم بخواب. تا شب که می خوابه بتونی چند ساعت بیدار باشی مثلا از روزی یک ساعت خیاطی شروع کنی. اول یه دست لباس برای خودت هم بدوزی روحیه ات بهتر می شه.
تا دو سالگی که بتونی بگذاریش مهد.

اگر همسایه ای داری که ممکنه بتونه کمک کنه می تونی بخواهی بیاد دو ساعت همونجا جلوی چشمت با بچه بازی کنه شما بری توی اتاق یکم خیاطی کنی.
خیاطی مهارت عالی ای هست که شما بلدی. روی همون مانور بده.
از همسرت هم می تونی بخواهی روزی یک ساعت بچه رو نگه داره. خلاصه این یک ساعت ها رو بگذاری کنار هم شاید روزی دو ساعت بتونی کارو شروع کنی. 

بخدا هرچندروزی دلم میخاد خودمو بکشم دیگه واسه خودم زندگی نمیکنم کلا اسیر بچه شدم ....

تو کمی افسرده شدی. جدای از مساله ی کار بهتره به اون برسی. هر روز با بچه برو بیرون.
هر روز یک ساعت بچه رو بده همسرت نگه داره.
اینا رو لازم داری.
اگر می تونی از مامانت یا خواهرت بخواد یک هفته بیان خونه ات. یا با بچه ات برو اونجا یه حال و هوایی عوض کنی. شما که محدودیت نداری برای کار می تونی. 

دیگه معجزه ای این وسط درکار نیست. با بچه ی یک ساله هیچ کس نمی تونه کار کنه. به نظر من یکم روی اعصابت ...

هییی شوهرم براس کالسکه نمیخره نه که خسیس باشه واقعا در توانش نیست بعد گفت توهم که بیرون نمیری بخاد قرض کنه یا... الان چندساله ازدواج کردم تا حالا تنهایی جایی نرفتم فقط یکی دوبار دکتر اونم چون خیلی ضروری بود نه که شوهرم راضی نباشه ها خودم کلا اینجوری عادتم شده حالا اگه بخامم برم خرید که پول زیاد میخاد دور زدن تو پارکم بخام دخترمو بغل کنم همش خیلی خسته میشم شاید اینا بهانست من کلا افسرده شدم .....حرف زیاده بزنم تو تاپیکای قبلیم فک کنم نوشتم اینکه بزور شوهرم دادن خیلی اذیتم میکنه فک کنم تا اخر عمرم نتونم باهاش کنار بیام این وسط همون اول ازدواجم ناخاسته بچه دار شدم خیلیییی بیشتر روانیم کرده....خیلی سنم کمه دست تنها با حقوق شوهرم کم تو شهر غریب با ی بچه نق نقو واقعا دیونه شدم

تو کمی افسرده شدی. جدای از مساله ی کار بهتره به اون برسی. هر روز با بچه برو بیرون. هر روز یک ساعت بچ ...

خانوادم چندبار بهشون گفتم بیاید کمکم اصلا نمیان قوه درک رو ندارن همش میگن میخای چیکار کنی مگه که بیایم کمکت و.... عجیبم نیس رفتارشون اگه قوه درک داشتن هیچوقت بدون رضایتم مجبورم نمیکردن ازدواج کنم