2777
2789
عنوان

هی پیشونی منو کجا میدونی شانس شانس

185 بازدید | 16 پست

از وقتی یادمه ۱۵ سال ازدواج کردم ،خیری ندیدم از زندگی و خانواده شوهر ،اوایل ازدواج خوب بودن شهر غریب بودم گول خوردم بعد رفته رفته عوض شدن ، آلان خانواده بع شدت داغون مادر وپدر جدا شده وضع ادب و مالی صفر ادب صفر صفر حرف زدن معمولیشون فحش خواهر مادره دست رو پدر مادر دراز کنن عرق خوری وووو قیافه خواهرشوهرم معمولی هیچی ندارن ولی با یه خانواده ای وصلت کردن همه چی تموم شوهرش از هر لحاظ بگی سره با ادب خوشتیپ پولدار خیلی پولدارن چه هدیه روز زنی براش گرفتن یه نیم ست طلا و کلی لباس گل الان پنجشنبه یلدایی میخوان بیارن مادر شوهرش گفته چون کسی نیست پذیرایی کنه خونتون من خودم همین جا خونه خودمون میگیریم جشن بزرگ مطمئنم کادو هم براش سنگ تموم میزارن خدایا مارو میبینی ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبخت شع الهی

خوشبخته خیلی خوشبخت از این میسوزم لیاقت من این نبود روز زن که هیچوقت هیچی نگرفتم با بدترین شرایط مالی دارم زندگی میکنم لباسشویی برام نگرفتن با دست لباس میشورم

نه واقعا دختر خوبی نبود حالا که گذشت ولی خرجشون از پسرای مردم تیغ میزد

عزمزمه نمونش توفامیل داریم بیا ببین چه شوهری کرده سرتا پاشو طلا کردن دختر بی ادبی میزارن رو چشمشون منم مثل شما شاخ دراوردم

ایشالا بهترینا نصیب خودتون و خواهرشوهرتون

ولی عزیزم اشتباه اصلی تون مهاجرت کردن بابت ازدواج بوده مردا زنی رو که بابت بودن باهاشون حاضر شده زندگی ، خانوادش و شهرش رو رها کنه دم دستی میدونن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزمزمه نمونش توفامیل داریم بیا ببین چه شوهری کرده سرتا پاشو طلا کردن دختر بی ادبی میزارن رو چشمشون م ...

تازه جهیزیه شم شوهرش داره میخره براش مادر شوهرش فرشته اس ،من بدبخت تک تنهام تو شهر غریب عمل داشتم هیچکی نیومد الان یه ماشین ندارم دوتا بچه هارو پیاده این وز اون ور میکنم از اخلاق بد شوهر آشغال که هیچی نگم بهتره

ایشالا بهترینا نصیب خودتون و خواهرشوهرتون ولی عزیزم اشتباه اصلی تون مهاجرت کردن بابت ازدواج بوده مرد ...

خب خواهر منم اینجاس شکر خدا زندگیش خوبه چون شوهرش مهندس شرکت نفت همینجا بودن به این چیزا نیس طرفت باید آدم خوبی باشه

وقتی ازدواج کردی چند سالت بود شاید چشم بسته ازدواج کردی طرفت خوب نبوده از اول

هجده نه اوایل جوری نقش بازی میکردن که مادرمم میگفت خدا روشکر غریب هستی ولی خوبن ، اما خانوادم ناراضی بودن