عدد ان تی رو زده ۲.۱مال دوماه پیش رفتم ،آزمایش رو نداده بودم فقط سونو ،آنومالی هم زده نرمال دیروز پیش دکتر رفته بودم ک نامه بگیرم نگاه کرد گفت لب مرزی برام آزمایش ژنتیک نوشته ازدیشب خیلی ناراحتم کسی تجربه ی داره
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خب بیچاره گناه داره از همین الان داره سرسری گرفته میشه🤦🏽♀️
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بچه ی چهارمه یعنی؟خب بیچاره گناه داره از همین الان داره سرسری گرفته میشه🤦🏽♀️
بچه رو سرسری نگرفتم چون بچه هام خداروشکر سالم بودن جدی نگرفتم بچه ام خیلی برام مهمه درضمن من گفتم اوناییکه تجربه دارن ن اینکه شما تواین حال وروحیه من بیاین انتقاد
بچه رو سرسری نگرفتم چون بچه هام خداروشکر سالم بودن جدی نگرفتم بچه ام خیلی برام مهمه درضمن من گفتم او ...
همینکه با درآمد بیست تومن چهارتا بچه آوردی یعنی متاسفانه کل بچه هاتو سرسری گرفتی و فقط به دنیا آوردی
تاسف و هزارا بار تاسف
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم فردا غربالگری اول و دارم ب خواست خودم سلفری هم میدم
دعاکن نی نی سالم باشه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫