2777
2789

مگه تو بیمارستان حالش خوب بود که مرخص کردن؟؟

و مشکلش چیه؟؟

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خوب شده بود😭😭😭 تا آوردیم خونه بالا اورد و تب کرد😭😭😭

دارو ندادن که ادامه بدی روند درمان و؟؟

و اینکه ویروس گرفته؟؟

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
گلم ویروس جدید هست.واسه بالا اوردنش چندتا هل رو توی اب ولرم بزار باشه بعد که موند از صافی رد کن به ج ...

ویروس جدید چه کوفتیه😭😭😭آخه یه هفته بیمارستان بوده😭😭😭 حتما انجام میدم

دوسالشهتورو خدا دعا کن

اخ جون دلم 

ناراحت نباش 

ببین بچت بد غذاس؟

هر چی غذا نخوره بیشتر مریض‌ میشن 

من تجربه ام میگم دخترم ۲ ماه دیگه ۲ سالش میشه 

همیشه خدا سرماخورده بود و مریض 

غذا نمیخورد 

حالا من کم نیاوردم 

بشقاب غذا دستم تو کوچه و حیاط با بازی با شعر با رقص 

بخدا شاید ۲.۳ ساعت طول میکشید تا ناهار بخوره 

اب میوه اب سیب و اب پرتقال نمیخوره اصلا برا خودمو شوهرم میریختم لیوان بلند بلند میگفتیم به به خوشمزس ده بار لب نزد

از همه مهم تر وقتی خوب شد توی اب جوشیده ولرم ۱ قاشق کوچیک شیره بریز و به عنوان چایی هر روز بهش ی استکان بده سیستم ایمنی بدنش عالی میکنه

مولتی و اهنشم بعد ک خوب شد حتما بهش یده

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم