2777
2789

لطفا بعد تموم شدن گپ نی نی یار بترکون لطفا.

کسی بوده که نیاز جنسی خیلی کمی داشته باشه در حد ماهی یکبار میل به رابطه و بعد ۱۰. ۱۲ سال  سه چهار ماهه که وحشتناک زیاد بشه جوری که هر روز یا گاهی اوقات رابطه داشته باشن

تورو خدا بگید طبیعیه؟😵‍💫

خیلی اذیت میشم

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره طبیعه 

گاهی بخاطر دیدن فیلمای عشقولانه یا نزدیک شدن پریودی یا فکر کردن درباره رابطه و این چیزا خودبه خود زیاد میشه 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

خودت یاهمسرت؟

همسرم از همون اول زیاد بود ولی برا اذیت نشدن من کوتاه میومد

الان هر دو خیلی زیاد شده

شوهرم راضیه ولی من خیلی اذیت میشم از کار و زندگی افتادم😵‍💫

اللهم عجل لولیک الفرج

بعد ۱۲ سال که یه دفعه هر روز نمیشه معمولا. احتمالا دارو میخورن 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
اره طبیعه گاهی بخاطر دیدن فیلمای عشقولانه یا نزدیک شدن پریودی یا فکر کردن درباره رابطه و این چیزا خو ...

نه نه 

من ۱۰سال تمام خیلی کم بود چه تو شادی چه غصه در همه حالت ها

الان دوسه ماهه که خیلی زیاد شده میشه گفت هر روز هست گاهی اوقات روزی دوبار😑

اللهم عجل لولیک الفرج