2777
2789
عنوان

چی بخرم⁉️⁉️⁉️

61 بازدید | 9 پست

ضد آفتاب برای پوست معمولی چی خوبه؟؟؟

هم رنگی هم بدون رنگ بگید لطفا

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سان سیف بدون رنگ دارم مخصوص پوست آکنه ای عالیه برای من 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

عزیزم من سان سیف بدون رنگ دارم مخصوص پوست آکنه ای عالیه برای من

بو نداره گلم؟

و اینکه برای پوست معمولی هم مناسبه؟

بو نداره گلم؟و اینکه برای پوست معمولی هم مناسبه؟

هیچ بویی نداره. عزیزم برای پوست آکنه ای هست شما برای پوست معمولی بگیر 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

هیچ بویی نداره. عزیزم برای پوست آکنه ای هست شما برای پوست معمولی بگیر

ممنونم❤