2777
2789
عنوان

یعنی چی که اینقدر .....هستین ها؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 168 پست
نه دوست عزیزم متاسفانه یا خوشبختانه منظورم این که شما فرمودین نبود ونیست  پس معلومه واقعا سخت ...

میدونم شوخی میکردی عزیزم و کنایه طنازانه میزنی منم باهات شوخی کردم مامی جان 😁

حال متکلم از کلامش پیداست
ولی خداییش بعضیا شور همه چیو در میارن تایکی یه تاپیک میزنه سره کاریع داستانه دروغه تا یکی یه چی میگه ...

ببین. منم.  تقریبا جزو. اون. ایراد گیر ها. هستم. خیلی. دنبال داستان نیستم. ولی. خداییش. بعضی هاشون. از اول.  معلومه.     یعنی مبنای داستان از اون اول. بر اساس یه. کار غیر عادی  نوشته میشه  مثل این میمونه. که. من بیام. از خاطرات زندگیم. در گینه نو صحبت کنم.   خوب طبیعیه . اول بپرسن. که. تو چرا  و  چگونه شد که. رفتی گینه نو؟؟؟ 😂 😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین. منم.  تقریبا جزو. اون. ایراد گیر ها. هستم. خیلی. دنبال داستان نیستم. ولی. خداییش. بعضی ها ...

خوب عزیزم اون داستانارو به عنوان یه رمان بخونیم رد شیم زیاد نباید خودمونو درگیر اینجا کنیم

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
خوب عزیزم اون داستانارو به عنوان یه رمان بخونیم رد شیم زیاد نباید خودمونو درگیر اینجا کنیم

اره. متوجه هستم. میشه. اینجوری هم با مسیله  بر خورد کرد. 😊  ولی نمیدونم چرا. بعضی وقتا.  احساس میکنم. طرف داره. هوش و معلومات  نی نی سایتی. ها را محک می زنه.   بخصوص. که. اکثرا کسانی. این جور داستان ها. را می نویسند که. فقط یکی دو روزه. عضو شدن   و اصلا هیچ شناختی روشون نیست.  من فکر میکنم. انسان ها. ذاتا و فطرتا. در مقابل. دروغ حساسند.   آدم دوست داره. حقایق را بشنود.  نمیدونم  شاید من اینجوریم