2777
2789
عنوان

قد دخترم 😭😭😭😭😭

205 بازدید | 21 پست

آبان ۱۲ سالش شد قدش ۱۳۵.۵ وزن ۳۰.۵۰۰ از ۴ سالگی میبرم دکتر قدد تو سن بلوغ هست آمپول ضد بلوغ میزنه هرمون شب هم تزریق میکنه غذاش خوبه بشقاب کامل می خوره شیر روزی ۱ الی ۲ لیوان میخوره چیکار کنم همکلاسیاش هم قد منن     قد من ۱۵۰ پدرش ۱۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارفیکس خیلی تاثیر داره

کلا حرکت کششی زیاد انجام بده فعالیت زیاد داشته باشه

دخترتون تا بیست سالگی تو سن رشد هستن من خودم بعد پریودم حدود ۱۵.۱۶ سانت قد کشیدم پس جای نگرانی نداره تازه من از دختر شما کوچیکتر بودم که پریود شدم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

ببین منکر بحث ژنتیک که نمیشه شد ولی میتونه قدش ۵ تا ۱۰ سانت بیشتر از قد طبیعیش بشه که با تغذیه و ورزش امکان پذیره.

پیش یه متخصص تغذیه ببرش ، احتمالا واسش ال آرژنین تجویز میکنه که باید استفاده کنه 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

چقد خوب و استسنا معمولا بعد مریودی ۳.۴سانت نهایت قد میکشن خیلی خوب رشد کردید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15482890/%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D9%81%D9%87%D9%85%D9%85

تو این تاپیک توضیح دادم اتفاقا من خیلی بدبختی کشیدم سر قدو وزنم🥲ولی خب ۵. ۶ ساعت در روز ورزش میکردم تاثیر خودشو گذاشت خداروشکر

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

مشهدم رژیم غذایی میده دیگه

خب رژیم غذایی که بهش داده رو ادامه بده 

روزی ۳ لیوان شیر بده بهش

نمیدونم دخترت حساسیت دارویی داره یا نه ، ولی به من واسه افزایش قدم ال آرژنین دادن که واقعا هم موثر بود

بگو طناب بزنه ( با پنجه بیاد پایین نه با پاشنه ) و هی بپر بپر کنه که به پنجه ها فشار بیاره

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

خب رژیم غذایی که بهش داده رو ادامه بده روزی ۳ لیوان شیر بده بهشنمیدونم دخترت حساسیت دارویی داره یا ن ...

میشه قرص آل آرژنین رو سر خود گرفت ب بچه داد...دخترم هفت سالشه قدش ۱۱۵ وزن ۱۸

خودم ۱۵۳

باباش۱۷۵

قد تولدشم ۵۲

آیا امیدی هست حداقل از خودم بلندتر بشه

تغذیه خوبی هم نداره متاسفانه