2777
2789
عنوان

بچه ها من وزنم 42کیلوعه خیلی لاغرم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست
البته ب نظرم بعدبچه وزنتون میره بالا

بعضی ها مثل من ک ژن بدرد نخوری دارن هر کاری هرچیزم بشه وزن بالا نمیره من الان ۳ تا بچه دارم بعد بارداری هام همون ۴۰ و خورده شودم اگر شب و روز بخورم دریغ از سر سوزن اضافه وزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

155

قدتونم زیاد بلند نیس که.ب نظرم ب این چیزا اهمیت نده لاغری خیلیم خوبه چون بعد بچه و شیردهی دیگ وزنت به الان برنمی گرده خیلیم خوب میشی نه مثه من ک الانم خوبم ولی بعد بچه احتمالا گروهبان گارسیو بشم😂🤣

البته ب نظرم بعدبچه وزنتون میره بالا

اینا همش موردی هست

راجع به همه صدق نمیکنه

من 49 کیلو و 500 بودم وقتی ازدواج کردم

شدیدآ لاغر بود 

قد که دیگه نگم یک وهفتاد😳 انگار میخواستن بهم جایزه بدن که اونهمه قد کشیدم.

اوضاع صورتم که دیگه افتضاحه افتضاح بود

فکر کن دیگه لپی وجود نداشت فقط یک دماغ بود

چندبار خواهرشوهرم گفت بیا برو پیش فلان دکتر. دیگه اونموقع مشکلات و وام و قسط و بدهکاری های اوایل زندگی رو داشتم شرایطم مناسب رفتن پیش دکتر تغذیه ای که خواهرشوهرم میگفت، نیود.

دیگه این یکی دوسال اخیر خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود هر بار میگفتم شوهرم میگفت اگر برای من هستی که خیلی هم خوبی

حالا مردم هم مدام بهم میگفتن اعصابم بهم ریخته بود

دیگه از این پاییزی زدم به سیم آخر به شوهرم گفتم تو منو مثه انتر 15 ساله که توی مردم و مراسماتشون چرخوندی هر بار هم گفتم کفتی برای من خوبی همینطوری. من دیگه تحمل ندارم میخوام برم پیش اون پزشکی که 15 سال پیش خواهرت دست کرد توی چشمم گفت برو پیشش.

دیگه خلاصهانقلاب به پا کردم . راضی شد بالآخره بعد از کلی کش و قوس. 

الآن نزدیک دوماه و نیمه که میرم پیشش راضی ام الهی شکر .

من قدم158 

وزنم مثل شما42 بود میخواستم بارداربشم خودموووو کشتم اینقد مولتی و خوراکی های چاق کننده خوردم به زور خودمو رسوندم به 46 باردار شدم 16کیلو اضاف کردم شدم 62 بعد زایمانم باز لاغر شدم رسیدم به همون 42 واسه بچه دومم که باردار شدم 12کیلو اضافه کردم شدم 54کیلو بعد زایمان باز لاغر شدم به 46 رسیدم بعد بچمو که از شیر گرفتم معجزه ای رخ داد و یکم وزن اضاف کردم😂الان 52کیلو ام 

خداجونم شکرت😍
ن بابا چ جالب!

آره کل عمرم از نوجوانی تا پارسال 43بودم از پارسال همینجوری خورد خورد دارم اضافه میکنم یکمم ترس برم داشت گفتم لابد یه مرضی گرفتم دارم چاق میشم رفتم کلی سنو و آزمایش همه چی خوب و سالم بود .... فقط میترسم همینجوری اضاف کنم چاق بشم 

خداجونم شکرت😍