2777
2789
عنوان

ولنتاین از رگ گردن به شما نزدیک تره

303 بازدید | 24 پست

سلام به سُتون های نی نی سایت ، به نظر تون برای ولنتاین کادو چی بخریم خوبه برای طرف مقابل مون ، یا خودتون انتظار دارید که چه چیزی کادو بگیرید 

یه چند تا ایده بدید که من مغزم 0 کیلومتر کار میکنه توی این چیزا

وای نگو تازه دیشب تولد شوهرمو سپری کردم 😭😂😂😂😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم می‌خواد دستبند چرم و طلا واسش سفارش بدم ولی خب پولم نمی‌رسه بعد اینکه دلم می‌خواد ایرپاد براش بگیرم زم پولم نمی‌رسه چون دیشب تولدش بوده کلی هزینه براش کردم خلاصه که فعلاً ایده خاصی ندارم تا ببینم چقدر پول می‌تونم جمع کنم 😂😂😂😂👌🏻

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وای اره واقعامن خودم دوست دارم ادکلن کادو بگیرم و حدس میزنم شوهرمم همینو میخواد بخرهخودمم یه گیاه بر ...

گیاهم یه کادو متفاوت میتونه باشه ، ببین چیزای کلیشه ای دیگه خز شده مثل خرس و باکس شکلات و...

والا تهش یه جوراب کادو دادی بهش دیگه ، ولی بی شوخی ولنتاین رو چیکار میکنی ؟

نهههه ۵ تومن فقط براش وسایل ابزار کارشو سفارش دادم چیزی که خودش میخواست بخره و نشد

کیک و ژله و دسر و مهمونی و کلی کار کردم کی گفته فقط جوراب 😂😂😂

گیاهم یه کادو متفاوت میتونه باشه ، ببین چیزای کلیشه ای دیگه خز شده مثل خرس و باکس شکلات و...

من از اولم براش این چیزا نخریدم به خودشم گفتم نخره 

هربار هرچی لاژم داشتیم برای هم خریدیم یبار ست چرم خریدم شوهرم برام از این فلاسک های کوچیک و اینا خرید یبار من براش ماگ خریدم و جا کارتی چون لازم داشت شوهرم برام تراول ماگ خرید و پاور بانک😂😂

الانم چون گلدون رو میزش خشک شده میخوام براش تراریوم بخرم بذاره رو میزش

خیلی دلم می‌خواد دستبند چرم و طلا واسش سفارش بدم ولی خب پولم نمی‌رسه بعد اینکه دلم می‌خواد ایرپاد بر ...

دقیقا هم فکرم باهات ، پول که نباشه ، زیاد نمیشه کاری کرد ولی در حد اینکه توی اون روز فیلم مورد علاقش یا غذای مورد علاقه شو درست کنی و سعی کنی اون روز بهتون خوش بگذره هم کافی باشه