2777
2789
عنوان

ولنتاین از رگ گردن به شما نزدیک تره

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 24 پست
دقیقا هم فکرم باهات ، پول که نباشه ، زیاد نمیشه کاری کرد ولی در حد اینکه توی اون روز فیلم مورد علاقش ...

آره درست میگی 👌🏻

و من همین کارو میکنم وقتهایی که بودجه نمی‌رسه 😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا

بخاطر همین ته کشیدم برای ولنتاین 🫡

احتمالا یه شاخه گل رز قرمز بگیرم و شام مورد علاقه و فیلم مورد علاقش که ترسناکه 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خرس نمیگیرم ولی هر چی بگیرم کنارش گل و شکلات و قلب با تم قرمز حتما هست چون قشنگی ولنتاین به همین دی ...

ولی به نظرم یه ایده نو باشه با همون تم قرمز بیشتر جذابش میکنه

بخاطر همین ته کشیدم برای ولنتاین 🫡احتمالا یه شاخه گل رز قرمز بگیرم و شام مورد علاقه و فیلم مورد علا ...

این که عالیه ، همین کار رو بکن حتما ، ما مرد ها با یه بوسه روی گونه هم خر میشیم ، باور کن

این که عالیه ، همین کار رو بکن حتما ، ما مرد ها با یه بوسه روی گونه هم خر میشیم ، باور کن

دور از جون 🙂

انشالله بهترین ها رقم بخوره براتون