2777
2789

بعضیا رو میبینم به خاطر بچه هاشون به خانوادشون بی احترامی میکنن و فحش میدن حتی خصوصا خانما بیشتر به خانواده های خودشون توهین میکنن . واقعا شعور و وجدان ندارید ؟ اگه نگران بچتونید نبریدش خونه مامان باباتون ولی حق ندارید به کسایی که اینهمه براتون زحمت کشیدن بی احترامی کنید اون بچه عزیز شما هم یه روزی بزرگ میشه و همین رفتارو با شما میکنه دنیا گرده . واقعا عصبی میشم بعضی تاپیکارو میبینم وای خدا به من یه بچه مهربون عاقل بده وگرنه اصلا نمیخواام .

مادر پدر آدمای خوبی باشن هیچ بچه ای دلش نمیاد ناراحتشون کنه 

همه پدر مادرا فرشته نیستن بعضیاشون کارایی میکنن آدم میمونه چی بگه 

البته پدر مادر خوب زیاد دیدم دورم ولی خب خودم این نعمت رو نداشتم 

وقتی خبر نیان رو شنیدم یه لحظه با خودم گفتم خدایا اون لاقل راحت شد دیگ کتک نمیخوره دیگه نمیترسه پس چرا هیچکس نبود منو نجات بده 

بابام با چوب و کمربند منو میزد چون از دختر متنفر بود خواهرمو با سیخ زده بود بدنش خونی بود من تو ۵سالگی تشنج کردم چون از پله با لگد منو انداخت پایین 

شبا نمی‌دونستم کدوم وری بخوابم از درد مادرمم عین خیالش نبود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان زندگیت‌خوبه گلم؟پدرت معتاد بود؟خیلی اعصابم خرد شد

نه مشکل شدید عصبی داشت و مامانمم آدم خیلی عجیبی بود 

این ی گوشه از کارای پدرمه پدرم تاوان همه کاراشو داد نذاشت مدرسه برم تا سوم راهنمایی رفتم بعدش دیگ نذاشت مامانمم همیشه هم دستش بود 

عوارضش هم اینه نسبت ب آدما بدبین هستم و از آدما دوری میکنم 

شاید باورت نشه ولی صد رحمت ب شکنجه های نیان 

من کل بدنم از کبودی کمربند خون میداد بیرون یه جای سالم تو بدنم پیدا نمی‌کردی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای من آخه چرا....مگه بچه آخه یه بچه چقدر جون داره امیدوارم الان خوشبخت باشی

اره خیلی میترسیدم الان خوبه ولی خب اثرات گذشته رو تو زندگیم میبینم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان زندگیت‌خوبه گلم؟پدرت معتاد بود؟خیلی اعصابم خرد شد

از ترسش تو بیمارستان وقتی تشنج کردم گفته بوده از تب تشنج کرده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر پدر آدمای خوبی باشن هیچ بچه ای دلش نمیاد ناراحتشون کنه همه پدر مادرا فرشته نیستن بعضیاشون کارای ...

من واقعا متاسفم عزیزم مطمئن باش پدر و مادرت یه روزی از این رفتارا پشیمون میشن مامان بابای منم بچه بودم منو میزدن اما الان رفتارشون باهام خیلی خوبه و ازم حلالیت میخوان من بخشیدمشون چون خودمم کم اذیتشون نکردم . 

شما دیگه قصد ادامه تحصیل نداری؟ ببخشید میپرسم البته ولی اگه بخوای فکر نکنم دیر باشه 

من واقعا متاسفم عزیزم مطمئن باش پدر و مادرت یه روزی از این رفتارا پشیمون میشن مامان بابای منم بچه بو ...

دیگه کی می‌خوان پشیمون بشن سالهاست ازشون خبر ندارم از بعد ازدواجم چن بار رفتم ولی هر بار با ی برنامه جدید منو روندن از خونه وای که اون خاطرات یادم میاد حالم بد میشه 

نه وقت بیماریم بودن ن وقت مشکلاتم ن وقت زایمانم 

الآنم ک دوباره باردارم خانوادم نمیدونن اصن 

مامانمم که جدا شد داداشمو برداشت رفتن تنها زندگی کنن میگه فقط پسر 

بابامم که انگار پدر ناتنیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من واقعا متاسفم عزیزم مطمئن باش پدر و مادرت یه روزی از این رفتارا پشیمون میشن مامان بابای منم بچه بو ...

بعضی آدما انقد داتسون خرابه که هیچوقت پشیمون نمیشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه کی می‌خوان پشیمون بشن سالهاست ازشون خبر ندارم از بعد ازدواجم چن بار رفتم ولی هر بار با ی برنامه ...

ای وای گلم انشاالله با بچه هات و همسرت خوشبخت زندگی کنی همه تلخیای گذشته رو ببره