2777
2789
عنوان

دست دادن به به شوهر خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 138 پست
من اوایل دست نمی دادیم. ولی تازگی ها خودشون اول دست میدن و خب من رد نمیکنم . ولی هیچ موقع خودم اول د ...

الان شما داماد خانواده ای؟؟

چرا این دغدغه ات شده؟

اگر راحت نیستی باخانمت درمیان بزار تا بهشون بگه

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
خداوکیلی ساعت ۶ صبح دغدغه تون😑نه دست نمیدم از دور سلام میکنم

من کلا از یا دست میبرم بالا برای سلام کردن یا شفاهی میگم یا اگه با طرف صمیمی باشم فقط یه ابرو میبدم بالا خودش میفهمه منظورم سلامه

کاربر اقا هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله.موردش چیه

بعضیا میگن نامحرمه و دست نمیدیم

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

من کلا از یا دست میبرم بالا برای سلام کردن یا شفاهی میگم یا اگه با طرف صمیمی باشم فقط یه ابرو میبدم ...

قسمت ابرو‌خسته نباشی

کالری زیادی رو از دست میدی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

من یه سوال پزشکی بپرسم پسر من 1.5 سالشه بعد آزمایش خون داده گلبول های سفید خون اش پایینه یه فاکتور دیگه اش هم پایینه اونم بخاطر سوءتغذیه است اصلا علاقه ای به غذا خوردن نداره نمیدونم چیکار کنم الآنم وقت واکسن 18ماهگیشه نمیدونم بزنم یا نه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
نه نامحرم هست😑😐وقتی15سالم بود شوهرخواهرم میخواست دست بده،من دست ندادم،منو بچه میدونست..بعد ناراحت ...

😁

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

نه نامحرمه شمام اگه برات سخته قبل از این که دست دراز کنن دستتون رو سینتون بزارین و سلام علیک کنین و دستشو نادیده بگیرین کم کم خودشون متوجه میشن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خداوکیلی ساعت ۶ صبح دغدغه تون😑نه دست نمیدم از دور سلام میکنم

قبول دارم که بیخوابی زده به سرم