2777
2789

امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد

و اگرم امد خیلی زود حلش کنید

امیدوارم به هر هدفی که میخوایید برسید

❤️🥹

در هر حالت دعای خیر براتو دارم

مرسی 

خدانگهدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بدبخت کنکوری ام

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

میتونم بگم این چندماهو کم نیاربخون میرسی اصلا به پشت کنکور فکر نکنبرنامه خودتو بچین تلاشتو بکنحداقل ...

اره راس میگی نباید فک کنم به پشت یه ماه دیگه پشیمون میشم شب قبل کنکور سر جلسه کنکور بعد کنکور موقع اعلام نتایج هی باید اینا رو به خودم یادآوری کنم

شاید یه جلسه رفتم پیش مشاوراز این سردرگمیه ذهنی خلاص شم

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

کم نیاری هااااا🥹❤️

من امسال قبول نمیشم خیلی آدم بی عرضه ای هستم حتی عرضه خودکشی ام ندارم امیدوارم بمیرم چون همیشه چیزی جز یه شکست خورده نبودم 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد