2777
2789

کشورایی مث ژاپن کره جنوبی یا کشورای اروپایی اصن تو ی چیزایی پیشرفت کردن که درک کردن و هضمش برای ما تو این عصر دشواره!

بعد تنها چیزی که ملت جهان سومی بهش فک میکنه برداشتن قوز بینی و باد کردن لباشونه 

قبول دارم که زیبا بودن لذت بخشه ولی تنها چیزی که باعث تاسفم شده اینه که مردم ما زیبا بودن رو فقط در ظاهر میبینن حاضرن چن صد میلیون پول بدن فقط طبق استاندارد زیبایی جهان بشن ولی حاضر نیستن برا اصلاح ی رفتار بد یا نحوه حرف زدنشون به ی روانشناس مراجعه کنن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا به خاطر اینه ماها برده فرهنگ مصرف کرایی شدیم هر چی مد میشه مردم عین چی دنبال خرید اونن با تنجام فلان کار توی فیلیمیم خود واقعیمون نیستیم همشم مشخصه برای چیه 

مال اینه که دنبال نسخه های دست نویس بشر معیوب هستیم البته اونی که همچین بساطیو میچینه ادمبه که میچاپه ولی بقیه به گمان رشد و رسیدن به لذت و کیف  بردن و اینا رو ز به روز بیشتر غرق تو این دنیای مسخره میشن 

موقعی انسان انسان میشه که برگرده سمت خدا  اینو حالا حالا ها جا داره مردم بفهمن

نمیتونم یکی یکی جواب همه رو بدم ولی

بنظرم فاجعه‌تر از موضوعی که مطرح کردم اینه که هیچوقت سعی نمیکنیم بپذیریم که راهو اشتباه میریم فقط بلدیم دلیل تراشی کنیم که بد بودنمون رو توجیه کنیم

چقدر خود تحقیر هستید 

افراد نزدیک من نه اهل آرایش هستن نه جراحی زیبایی 

برعکس همه تحصیل کرده و کتاب خوان 

شاید اطرافیانت رو بد انتخاب کردی

لطفا به کشورمون توهین نکن 

چون با همه بدی ها و خوبی هاش ریشه های ما اینجاست 

سالهایی که هیچ تمدنی وجود نداشته و اروپا تو کثافت زندگی میکرده و چین و کره و ژاپن وحشی هایی مثل چنگیز خان مغول اداره میکردن

در این خاک آیین و دین و کتابخانه وجود داشته

چقدر خود تحقیر هستید افراد نزدیک من نه اهل آرایش هستن نه جراحی زیبایی برعکس همه تحصیل کرده و کتاب خو ...

به کشور توهین نکردم و خودتحقیری نیست واقعیته

ی بار گفتم بازم میگم فاجعه‌تر از موضوعی که بیان کردم دلیل تراشی‌هامون و توجیهاتمون برای ادامه بد بودنمونه

هیچوقت سعی نمیکنیم قبول کنیم که اشتباه میکنیم تنها چیزی ک بلدیم همینه: واای چقد خودتحقیری واای چرا توهین کردی