2777
2789

۲۰ گیگ ماهانه میخرم

۱۰ روزه تموم میشه

روزی ۲ گیگش تموم میش

همش مجبورم بخرم

در ماه چند گیگ مصرف میکنید؟

اون دختر داره رشد میکنه...اون دختر منم✨️

چخبرته؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای وای فای ۹۶۰ گیگ گرفتم یکساله ولی سر هفت ماه بلعیدمش🗿 البته دونفری استفاده میکنیم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اینستا چند تا استوری نگا میکنم همیننمیدونم چیکار کنم😂

اینستا نت زیاد میبره

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

من برای وای فای ۹۶۰ گیگ گرفتم یکساله ولی سر هفت ماه بلعیدمش🗿 البته دونفری استفاده میکنیم

یا سپید یا سپیدیان جدی میگی؟