2777
2789

خودم فعلا شیراز نیستم ولی دیگه از اواسط بارداری و برای زایمانم شیرازم

خودم دوس دارم بیمارستان کوثر برم چون بیمارستان خوبیه

و قیمتش هم خوبه گفتن ۲۰ تومن حدودا

ولی خب مثلا دکتر شهلا شهریور رو داره که خیلی خوبه اما میگه شکم اولی قبول نمی کنم 

منم چون خودم شیراز نیستم پیگیری سخته  و نمی دونم چکار کنم چون باید اون موقع تازه برم دنبال دکتر

دکتر ماریا تعلم اخلاق خوبی ندارد ولی بشدت کاربلد و باسواد

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

دوست من شکم اول پیش دکتر شهریور سزارین کرد همون بیمارستان کوثر 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من شکم اول پیش دکتر شهریور سزارین کرد همون بیمارستان کوثر

من می خوام طبیعی باشم

ولی جالبه شکم اول قبولش کرده 🥲خوش به حالش

فک کنم از الان از نظر هزینه کوثر از همه جا بهتره

میرحسینی که گفت ۲۰۰ تومن

اردیبهشتم میگن حدود ۱۵۰ نمی دونم واقعیت داره یا نه

من می خوام طبیعی باشمولی جالبه شکم اول قبولش کرده 🥲خوش به حالشفک کنم از الان از نظر هزینه کوثر از ه ...

طبیعی این قیمت؟ چه خبره واقعا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره چی بگم والا خیلی عجیبهخودم دلم می خواست برم اردیبهشت ولی خب دلم نمیاد پول زحمت کشی رو بریزم تو ح ...

طبیعی خیلی نمیخواد حساس بشی زودم مرخص میشی سزارین سخته دکترش واقعا مهمه

طبیعی خیلی نمیخواد حساس بشی زودم مرخص میشی سزارین سخته دکترش واقعا مهمه

آخه خواهرم زایمان اولش همین فکرو می کرد

گفت طبیعی فرقی نداره که کجا باشی

رفت بیمارستان دولتی خیلی اذیت شد میگفت ماماها هی میومدن دس می کردن تو واژنم و کلا ترسیده بود انقدر گریه کرد

ولی زایمان دوم با شهریور بود تو بیمارستان خصوصی 

به ماماها گفته بود تا شروع نشدن روند زایمان در حد نیاز و وقتی اطلاع ندادم کسی اصلا بهش دس نزنه تا خودم بگم

خلاصه خیلی هواشو داشت و زایمان خیلی خوبی کرد

آخه خواهرم زایمان اولش همین فکرو می کردگفت طبیعی فرقی نداره که کجا باشیرفت بیمارستان دولتی خیلی اذیت ...

نه دولتی که اصلا نرو چون اکثرا دانشجو میان بالا سرت منظورم همون بیمارستانای خصوصیه خیلی نمیخواد برا دکترش حساس بشی