2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه هر غلطی میخای بکنی بکن میندازم بیرون از خونه و جایم ندارم برم چاره ای ندارم

نمیتونه بندازع 

محکوم میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چرا خونه رو ترک کرده؟!بزرگتر نداره بگن برو پیشه زنو بچه ت؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چرا پس جدا از هم زندگی میکنین؟

چون کارنمیکنه .قبلا من سرزمین مردم کارمیکردم .میخورد براخودش میخوابید خونه الان خودم خونه نشین شدم 

واسه سیر کردن شکم خودش رفته با مادرش زندگی میکنه 

وااای چ ادمیههه بگو بفکر بچت نیستی مگه بچت داره کارتون نگا میکنه باهاش و مال تو نیست خودم خریدم اینو

اگه بفکر بچش بود یه هفته بیمارستان بستری بود بچه .بدون یه هزاری خرجی .نیومد بگه زندس یامرده 

فقط فکر خودشه بی شرف

یعنی شمارو تنها گذاشته !خونه مامانش میمونه !!!!! تلویزیون تنها دلخوشی بچه رو هم میخواد ببرع !؟عجب بی ...

از بی فکری بی مسولیتیش بخام بگم یه کتاب میشع نوشت 

اینم یکیش 

خوب جدا شو عزیزم بخدا بچه براش این بهتره این مرد نباشه بهتره خودت کار کن زندگی جمع کنمهرت بگیر نفقه ...

منم از خدامه جدابشم ولی با کدوم پشتوانه 

کجابرم بایه بچه خودم مشکل دارم خونه نشینم .

کدوم نفقه و مهریه گورم نداره تاکفن برسه 

اره بخدا فکر خوبیه اینجوری حالم بهتر میشه حداقل

می افته ب جونت نکن این کارو 

بچه ت گناه داره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چرا خونه رو ترک کرده؟!بزرگتر نداره بگن برو پیشه زنو بچه ت؟

بزرگترش مادرشه که از خداشه پسرش ور دل خودش باشه 

کسی که از خداهم شرم نداره .بدتر پرش میکنه میندازش به جونم 

کاش بره هی نباشه بخدا نبودش بهتر از بودنشه