2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داده

2878 بازدید | 48 پست

خونه مادرشه بیست روز یه بار مگه بخاد لباسی چیزی ببره 

بیاد خونه 

واسه اینکه عرضه کارکردن نداره ول کرده رفته خونه مادرش که شکمشو سیر کنه بدبخت 

حالا یه تلوزیون از این ۲۱ قدیمی ها دارم دیجیتال میخوره 

بچم از صب تاشب چون همش خونهس  برنامه کودک نگاه میکنه سرگرم میشه 

خودم که بود ونبودش برام فرقی نداره همش تو فکر وخیالم 

الان شوهرم پیام داده .دیجیتال مادرم خرابه درو باز کن بیام مال خودمو ببرم 

حالا خودم با پولی که چندسال پیش رفتم کارگری خریدمش 

کرمو در آورده اخه بچه گناه داره چجور بزارم ببرش 

برقارو خاموش کردم و درم کلید کردم .

ولی میدونم فردا میاد یه کتک سیرم میزنه و میبرش 

تا اومد بزنه برو اتاق زنک بزن پلیس و لفت بده تا بیان

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکایت کن خونه رو ترک کرده نفقه نمیده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
غلط کرده میاد کتک بزنه چقد راحت اینجوری میگی پدری برادری بیار پیشت نذارن همچین غلطی کنه عوضی

همون پدر منو به این بدبختی انداخت .هیچکس و ندارم 

از بی کسیم سو استفاده میکنه

اگه مجبوری و به زور قرار ببره قبلش بسوزونش که داغش تا ابد به دل خودشو ننه اش بمونه ، ضربه مالی هست ولی ارزششو داره

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یعنی شمارو تنها گذاشته !خونه مامانش میمونه !!!!! تلویزیون تنها دلخوشی بچه رو هم میخواد ببرع !؟عجب بی مسئولیته 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)