2777
2789

درسته در حقمون خوبی آنچنانی نکرد 

تمام زمین و دارایی هاش رو به مفت فروخت 

الانم خودش آواره تهران شده و هیچی نداره 

ولی الان چند ماهه تصادف کرده 

ما هم راهمون دور بود حتی نصف هزینه هاشون هم افتاد گردن ما 

ولی مامانم گفت حالا که خوب شده بریم بهش سر بزنیم 

وقتی رسیدیم 

پشت پنجره نشسته بود داشت بیرون رو نگاه می‌کرد 

وقتی ما رو دید کلی خوشحال شد 

الان که جا ها رو انداختیم بخوابیم 

میگفت خدایا شکرت من چند وقته منتظر بودم برسین 

الانم میگم خوب شد اومدیم 

بالاخره سنش بالاس و چند وقت دیگه طوری بشه 

دیگه عذاب وجدان نمیگیریم که چرا نیومدیم دیدنش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید زودتر ازینا میرفتین دیدنش ! پیرمرد معلومه چقد چشم انتظار بوده ... 

ادما تو سختی باید به درد هم بخورن اینکه خوب باشه و سالم باشه بریم خوش بگذرونیم خیلی ارزش معنوی نداره

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید زودتر ازینا میرفتین دیدنش ! پیرمرد معلومه چقد چشم انتظار بوده ... ادما تو سختی باید به درد هم ب ...

درسته ولی اگه یکم فقط یکم به فکر آخرش بود الان این همه آزمون دور نمیشد که مجبور باشه انتظار بکشه

مآل دنیا مهمه دیگه اگه داشت آواره تهران نمیشد تو شهر خودش بود ما هم هر روز میرفتیم پیشش الان این راه ...

حالا که شده بره بمیره بنده خدا ؟؟؟ 

چقدر انتظار کشیده تا بچهاش برن ببیننش💔

درسته ولی اگه یکم فقط یکم به فکر آخرش بود الان این همه آزمون دور نمیشد که مجبور باشه انتظار بکشه

حتما اونم دلایل خودشو داشته دیگه 

اگه تو تهران خونه خریده اسمش اوارگی نیست اتفاقا پیرمرد با فکری بوده مالش تو تهران خیلی بیشتر رشد قیمت داره تا تو شهرستان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما اونم دلایل خودشو داشته دیگه اگه تو تهران خونه خریده اسمش اوارگی نیست اتفاقا پیرمرد با فکری بوده ...

نه عزیزم 

مستاجره 

رفته تهران رفتگری کنه 

آخه کی تو پیری میره شهر دیگه معمولا آدما سنشون که میره بالا بیشتر ترجیحشون اینکه حتی برگردن روستا هاشون نه اینکه دور تر بشن

نه عزیزم مستاجره رفته تهران رفتگری کنه آخه کی تو پیری میره شهر دیگه معمولا آدما سنشون که میره بالا ب ...

چی بگم والا بعضی از پیر ها هم کارای عجیبی میکنن شایدم دلایل خودشونو دارن

ولی چاره چیه ؟ بیشتر محبت کنین حیفه

1
5
10
15
20
25
30
35
40