2777
2789
عنوان

کسی اینجا به فلسفه دنیا علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 74 پست
ممنونم اهان چه خوب من تاحالا مسجدی نرفتم که سخنرانی بکنن خب البته چون تو خانوادمون نیست امسال مستقل ...

نه نخواستم بگم با صرف مسجد رفتن اطلاعات بدست میارید خواستم بگم اونگاها البته کار فرهنگی میشد ولی خوب فضای مسجد و اینا تاثیر داشت  

ولی خوب حالا که میخواید ازین چیزا مطالعه کنید کتابای شهدا هم میخونید ؟ چون اینا هم بعضی روحیات عجیبی داشتن 

اره موافقم باهات انگار یه معصومیت خاصی میاد سراغمون

اره میدونی وقتی بچه هستیم خیلی دلمون پاکه غرق شادی و عشقیم وقتی بزرگ میشیم باید خودمون اون حسو پیدا کنیم سخت تره ولی با ارزش تره چون آگاهیم 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نخواستم بگم با صرف مسجد رفتن اطلاعات بدست میارید خواستم بگم اونگاها البته کار فرهنگی میشد ولی خوب ...

نه نخوندم معرفی می‌کنید ؟ 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

اره درسته من خودمم درمورد اون دنیا نمدونم چون ندیدمش هنوز ولی میدونم یه حسی هست یه حس شادی که با پرو ...

خوب هیچ کدوم ندیدیم این چیزارو خدا ۱۴۰۰  سال قبل گفته ولی خوب متاسفانه الان بچه ها اطلاعات دینی درستی ندارن یا این شیرینی ارتباط با خدا مغفول واقع میشه  

ولی خوب اگه یه دور ادم قران رو فقط با ترجمه بخونه یکم فکر بکنه خیلی تو دیدگاهش تاثیر میزاره  چون قران معجزه پیغمبر بوده هیچوقت قدیمی نمیشه و مختص یک زمان خاص یا افراد خاص نیست چون جهان شموله و مایه هدایت همه بشریته 

ماها غافل میمونیم ازین مسائل به خاطر فضا هایی که وجود داره 

خوب هیچ کدوم ندیدیم این چیزارو خدا ۱۴۰۰ سال قبل گفته ولی خوب متاسفانه الان بچه ها اطلاعات دینی درست ...

درسته متاسفانه دین به اشتباه گفته شده و اون قشنگی از ذهن همه پاک شده و .. من گاهی شانسی بعضی جاهای قرآن رو میخونم ولی نمدونم چجوری بخونم مفهومش رو بفهمم میترسم اشتباه برداشت کنم میخوام سردربیارم به نظرتون باید برم تفسیرش بخونم یا خودم نتیجه گیری کنم؟

نه نخوندم معرفی می‌کنید ؟

کتاب شهید ابراهیم هادی جلد ۱ و ۲ 

کتاب آن سوی مرگ 

صوت های شنود آقای امینی حتما گوش بدید تمام قسکت هاشو درباره دنیای پس از مرگ نیگن چون تجربه مرگ موقت داشتند 

درباره خدا و اینا فعلا یکم صبر کنید اون مطالب رو من از کتابای مختلف عقابدی خوندم ممکنه خوندشون باعث سردرگمی یا مشوش شدن ذهن شما بشه 

اگر تونستید تو طرح ولایت شرکت بکنید خیلی بهتون کمک میکنه برای دانشجو ها میزارم مباحث کاربردی فلسفی معرفتی و ....

دانشجو هستید ؟

کتاب شهید ابراهیم هادی جلد ۱ و ۲ کتاب آن سوی مرگ صوت های شنود آقای امینی حتما گوش بدید تمام قسکت هاش ...

ممنون وقت گذاشتید حتما استفاده میکنم نه امسال میرم دانشگاه ایشالا به نظرتون دانشگاه فرهنگیان برای پیشرفت توی این زمینه ها خوبه .؟ ببخشید من اینو میپرسم ولی با شک چکار کنم؟ شک به همه چیز مثلا دوست دارم باور قلبی کامل پیدا کنم اما همش میگم نکنه الکی باشه نکنه مثلا تجربه مرگ خواب باشه فقط نمدونم با این مورد چکار کنم

درسته متاسفانه دین به اشتباه گفته شده و اون قشنگی از ذهن همه پاک شده و .. من گاهی شانسی بعضی جاهای ق ...

قاعدتا هر کاری متخصصی داره درساه که قران کتاب هدایته ولی خوب قران یه ظاهر و باطنی داره ماها طاهرسو میفهمیم ولی مثلا علامه طباطبایی ۲۰ جلد تفسیر المیزان  نوشته برای  یه کتاب ۶۰۰ صفحه ای چرا که کلی مطلب نهفتست و مثلا علامه فهم و درکی که داره صد در صد ما نداریم  چون بعضی ها با تفسیر به رای ها قران رو تحریف میکنند 

زیاد عجله نکنید اروم اروم مثلا تفسیر نور تفاسیر خوبین 

قاعدتا هر کاری متخصصی داره درساه که قران کتاب هدایته ولی خوب قران یه ظاهر و باطنی داره ماها طاهرسو م ...

درسته ممنون از اینترنت هم میشه آورد تفسیر نور رو ؟ بنظرتون از اول شروع کنم یا فرقی نمیکنه 

ممنون وقت گذاشتید حتما استفاده میکنم نه امسال میرم دانشگاه ایشالا به نظرتون دانشگاه فرهنگیان برای پی ...

دانشگاه شاید یک سری چیزا بگن ولی اینطور نیست به شما درس دین بدن اینارو باید با مطالعات فردی بخونید و بفهمید  مثلا سیر اسان به سخت شهید مطهری یه دور مبانی اسلام و شبهات و معارف رو میگن یا کتاب های اساتید دیگه مثل آموزش عقاید ۳ جلدی علامه مصباح مثلا 

شهید مطهری یه تعبیر خیلی قشنگی داره اصلا این شک شک مقدسه ماها باید شک کنیم چرا هستیم لرا چی اومدیم از کجا اومدیم به کجا میریم هدفمون چیه شک گذرگاه خوبیه 

ولی توقف گاه خوبی نیست چون بعضی از همین سوفسطاییان وحود خودشون رو هم درش شک کردند

درسته ممنون از اینترنت هم میشه آورد تفسیر نور رو ؟ بنظرتون از اول شروع کنم یا فرقی نمیکنه

اگه میتونید انستونو با خود قران اولش زیاد کنید ترجمه هاشونو بخونید 

در منارش ادم تو نمازش حضور قلبشو حفظ کنه حواسش باشع داره با خدایی که لایق ستایش و مدحه حرف میزنه بده

بعدش مثلا کم کم این تفسیر نور و .... و اینارو مطالعه کنه

اره هم تو اینترنت هست هم اپیکیشن قران نور داره تک تک ایات نوشته تفسیر اونجا انتخاب کنید تفسیر نور رو میاد براتون

دانشگاه شاید یک سری چیزا بگن ولی اینطور نیست به شما درس دین بدن اینارو باید با مطالعات فردی بخونید و ...

چه قشنگ گفتین در مورد شک همه کتابایی که گفتین ذخیره کردم بخونم کم کم ممنونم ازتون امید وارم همیشه شاد باشید💛💛💛💛

اگه میتونید انستونو با خود قران اولش زیاد کنید ترجمه هاشونو بخونید در منارش ادم تو نمازش حضور قلبشو ...

بله درسته ممنونم از وقتی که گذاشتین خیلی آرامش دارم الان متاسفانه اطراف من کسی نبود ازش سوال بپرسم ممنونم😍😘😘من نماز رو سعی میکنم با حواس جمع بخونم ولی نمدونم چرا به جای آرامش هیجان زده میشم 😅

چه قشنگ گفتین در مورد شک همه کتابایی که گفتین ذخیره کردم بخونم کم کم ممنونم ازتون امید وارم همیشه شا ...

خواهش میکنم 

من خودم شهید ابراهیم هادی کتابش زندگیمو تغییر داد 

شهدای دیگه هم همینطور ولی خوب ایشون عجیب  

این پسره که معتاد بود برگشت هم خیلی دلمو سوزوند تو برنامه حسینیه معلی 

سرچ بکنید پسری که معتاد بود و توبه کرد در حسینیه معلی کلیپ  ۲۰ دقیقه ایه اگه وقت دارین همین امشب میدیدنش خیلی خوب میشد 

خواهش میکنم من خودم شهید ابراهیم هادی کتابش زندگیمو تغییر داد شهدای دیگه هم همینطور ولی خوب ایشون عج ...

😍چه خوب باشه موقع خواب گوش میدم ممنون شبتون خوش 💙💙💙💛💛💛💜💜💜🧡🧡🧡🧡