2777
2789
عنوان

کسی اینجا به فلسفه دنیا علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 74 پست
اگه دوست داری به این سایت سر بزن Www aliakbar.org

مممنونم باشه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

میشه بیشتر توضیح بدی

ببین ماها اگر فعلیو انجام بدیم یک علتی داره به این علت اصطلاحا میگن علت غائی 

خدا هم همینطوره افعالش دارای علت غائی هستند یعنی خدا چون کمالی داره و کمالش حب ذاته به کمال موجود   خودشو دوست داره 

چون کمال مطلقه و هیچ نقصی برای خدا متصور نمیشه شد این افعال رو انجام میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه قدر ایران رو بدونید....در سرزمین ایران روح های کهن زیادی وجود داره......هر روح کهنی برای بازگش ...

روح کهن منظورتون روح چه کسیه من اطلاعاتی ازش ندارم 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

ببین ماها اگر فعلیو انجام بدیم یک علتی داره به این علت اصطلاحا میگن علت غائی خدا هم همینطوره افعالش ...

ممنونم ببخشید این اطلاعات و کلمات رو از کجا یاد گرفتین ؟ چی خوندین من برم تحقیق کنم من خانواده مذهبی ندارم یا حداقل دنبال خدا باشه فقط یه نفر میشناسم که از طریق دیگه ای میخواد این کارو انجام بده از کجا میتونم این چیزا رو درمورد دین بفهمم ؟ من باید هر کاری میتونم بکنم یه راهی پیدا کنم برای اینکه خدارو پیدا کنم 

مممنون وقت گذاشتین دستتون درد نکنه البته بعضی کلمات رو متوجه نشدم ولی به طور کلی فهمیدم من عبادت هم ...

خوب قران رو خود خدا فرستاده ائمه هم نمونه و قران مجسم هستند

ازونور میگن ترک محرمات انجام واحبات خبلی کمک میکنه تو این مسئله و بعدشم رعایت یک سری مسائل ریز اخلاقی 

چرا علمایی مثل ایت الله بهجت امام خمینی ایت الله قاضی.  نخودکی . کمپانی . مجتهدی . تهرانی . حق شناس . ناصری  از علمایی هستند که چیز های عجیب غریبی میگن و میدونند 

همین حافظ و مولانا که با سوز و گداز  از عشق میگن یا سرآغاز نامه اگر اشتباه نکنم مال مولانا به شدت عجیب اینا خوب از درد دوری از خدا چه شعر هایی میگفتن 

آتشی شب در نیستانی فتاد

سوخت چون عشقی که در جانی فتاد

شعله تا مشغول کار خویش شد

هر نیی شمعِ مزار خویش شد

نی به آتش گفت کاین آشوب چیست

مر ترا زین سوختن مطلوب چیست

گفت آتش بی سبب نفروختم

دعوی بی معنی‌ات را سوختم

زانکه می‌گفتی نی‌ام با صد نمود

همچنان دربند خود بودی که بود

با چنین دعوی چرا ای کم عیار

برگ خود می‌ساختی هر نوبهار

مرد را دردی اگر باشد خوش است

درد بی دردی علاجش آتش است

خوب قران رو خود خدا فرستاده ائمه هم نمونه و قران مجسم هستندازونور میگن ترک محرمات انجام واحبات خبلی ...

❤️❤️❤️🩷🩷🩷

ممنونم ببخشید این اطلاعات و کلمات رو از کجا یاد گرفتین ؟ چی خوندین من برم تحقیق کنم من خانواده مذهبی ...

حقیقتش من از بچگی تو مسجد بزرگ شدم ولی خوب یه حایی خدا توفیقشو به خاطر کارام ازم گرفت بعد از مدتی باز خدا مثل اینککه نحاتم بده یه سری اتفاقات مفصلی افتاد ولی خوب 

الان حوزه درس میخونم یه سری مطالعات هم داشتم یکم اطلاعات دارم 

علاقه مندم ولی الان خوابم میاد

عیبی نداره 😅💕

اره اینم درسته ولی میدونی من فک کنم ما توی این جهان اومدیم تا روحمون رو پرورش بدیم و بعد از مرگ به ا ...

راستش من به بعد از مرگ فکر نمیکنم راستش خیلی دلم میخواد یه جهان دیگه باشه و من بتونم یه بار دیگه عزیزانمو ببینم اما میدونی خیلی بعید میدونم چیزی باشه اصلا شواهدی پیدا نمیکنم مگر اینکه بخوایم به دین رجوع کنیم 

اما با پرورش خودمون موافقم نه صرفا بخوام بعدا به چیزی وصل شم پرورش از این نظر که ادم بهتری بشم و ادمای کمتری رو اذیت کنم 

حقیقتش من از بچگی تو مسجد بزرگ شدم ولی خوب یه حایی خدا توفیقشو به خاطر کارام ازم گرفت بعد از مدتی با ...

ممنونم اهان چه خوب من تاحالا مسجدی نرفتم که سخنرانی بکنن خب البته چون تو خانوادمون نیست امسال مستقل شدم میرم حتما 

❤️❤️❤️🩷🩷🩷

نی نامه مولانا رو بخونید خیلی قشنگه 

میگه که 

هر کسی کو دور ماند از اصل خویش

باز جوید روزگار وصل خویش

من به هر جمعیتی نالان شدم

جفت بدحالان و خوش‌حالان شدم

هر کسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من 

یا میگه که 

در غم ما روزها بیگاه شد

روزها با سوزها همراه شد

روزها گر رفت گو رو باک نیست

تو بمان ای آن که چون تو پاک نیست

راستش من به بعد از مرگ فکر نمیکنم راستش خیلی دلم میخواد یه جهان دیگه باشه و من بتونم یه بار دیگه عزی ...

اره درسته من خودمم درمورد اون دنیا نمدونم چون ندیدمش هنوز ولی میدونم یه حسی هست یه حس شادی که با پرورش روح به موجود میاد حس خوبیه خیلی خوب مثل حسی که بچگی داشتیم 

نی نامه مولانا رو بخونید خیلی قشنگه میگه که هر کسی کو دور ماند از اصل خویشباز جوید روزگار وصل خویشمن ...

چه قشنگ 😍 حقیقت من این شعرو قبلا دیده بودم تو کتاب ولی معنیش رو اینقدر عمیق نمیدونستم الان متوجه شدم ..