2777
2789
عنوان

کسی اینجا به فلسفه دنیا علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 74 پست
نظرت در مورد روح چیه ؟ به نظرت خدا میخواد ما چیرو بفهمیم

روح جای بحث زیادی داره...

اما نظرم اینه روح کهن در جهان دیگر به انسان اتصال پیدا کرده که بتونه رشد و نمو در جهان دیگر داشته باشه...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
اصلا هدف خلقت رو نمیدونم پرت شدیم تو این جهان بدون اینکه باهامون مشورت بشه

شآید هم شده ولی یادمون نیست این راز مهم ترین راز زندگیه ما دقیقا وسط هزارتوی زندگی هستیم اما اکثرشون به جای رفتن راه توی مسیر گم شدیم و حتی دیگه یادمون نیست اصلا توی هزار توییم صرفا به یه اتاقک گوشه هزار تو سرگرم شدیم

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگ بود عشق در همه چیز .. تو راهی بلدی ؟ چه جوری باید عاشق همه چیز بود

نگاهت رو تغییر بده 

قطعا در این جهان اتفاقاتی نیفته که ما دوستش نداریم 

مثلاً جنگ، تجاوز و ... خب نمیشه به اینها عشق داشت 

ولی مثلاً یک نفر هست به هر دلیلی ما ازش ناراحتیم، عشق مطلق میگه بپذیرش بهش عشق بده، مه اینکه بگذاری بهت ضربه بزنه ولی در قلبت ببخشش و برای شفای روحش دعا کن 

یا مثلاً با عشق زندگی کن 

نسبت به محیط پیرامونت 

درخت ها، ادمها، گیاهان، حتی غذایی که میخوری با شعف و عشق نگاه و رفتار کن 

زندگی یک موهبته خیلی بزرگه خیلی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اصلاخلق کل عالم برمیگرده به اینکه خدا حب ذات داره اصطلاحا بهش میگن حب به کمال موجود

میشه بیشتر توضیح بدی

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

دنیا با همه بدیش اونقدر رنگارنگه که آدمها مثل بچه بازیگوش حواسشون پرت میشه، خیلی سخته با هدف اصلی هم ...

اره من دنبال اون مسیرم ولی همیشه گم میشم

شآید هم شده ولی یادمون نیست این راز مهم ترین راز زندگیه ما دقیقا وسط هزارتوی زندگی هستیم اما اکثرشون ...

فقط سعی میکنم عاقلانه زندگی کنم اگه رنجی مصیبتی میرسه بپذیرمش و کنار بیام که اینم یه بخش از زندگیه 

بنظرم فقط باید عاقل بود و هر سرنوشتی رو پذیرفت وگرنه ادم اگه توقع داشته باشه که جهان به خواسته هاش جواب بده زندگیشو باخته 

خود خدا گفته به تو عقل دادم و ۱۲۴۰۰۰ پیامبر فرستادم و قران برای راهنمایی .شما راه درست رو باید از فر ...

من دنبال یکی هستم که مسیر رو رفته باشه من اگر قراره به قرآن و خدا ایمان قلبی داشته باشم باید یکی رو ببینم تونست به اون سعادت و خوشبختی حقیقی برسه مثل پیامبر و اماما که تو قرآن گفته شده من تشنه اون حس خوبم گاهی هم بدست میاد ولی گمش میکنم من ودنبال یه راهنما هستم اما نمدونم چجوری پیدا کنم متاسفانه اکثر آدما فقط کورکورانه یه سری کارو انجام میدن و عادت میکنن دنبال یه فرد هستن مسیر حقیقت رو طی کرده باشه ازش کمک بگیرم

روح جای بحث زیادی داره...اما نظرم اینه روح کهن در جهان دیگر به انسان اتصال پیدا کرده که بتونه رشد و ...

در مورد روح کهن بیشتر بگو دوست دارم بدونم 

نگاهت رو تغییر بده قطعا در این جهان اتفاقاتی نیفته که ما دوستش نداریم مثلاً جنگ، تجاوز و ... خب نمیش ...

قبول دارم ولی مشکل من درون منه درون من با بعد زیبای من جنگ و درگیری داره و میخواد مثل خیلی های دیگه عشق و حقیقت رو از یادم ببره من نمدونم چطور از پیشرفت اون شیطان جلوگیری کنم 

میونی کمال رو از نظر خودت توضیح بدی

کمال انسان جز با عبادت بدست نمیاد 

اونم رسیدن به خود خدا و فانی شدن در خداست 

ما چون فقر محضیم ما چیزی نبودیم که خدا بهمون وجود بده خدا علتیه که علت هستی بخشه یعنی ما اصلا چیزی نبودیم 

یعنی ماها عین ربطیم  و کمالمون رسیدن به خداست و فانی شدن در خدا 

حالا این کمال 

رو خدا توی دو مقام برامون جاری کرده یکی توی اراده تکوینیش  یکی تو اراده تشریعیش 

یعنی برای من و شما زمینه تعالی و سعادت رو به نسبت هر کس و شرایط هر کس ایجاد کرده و هر کس مطابق توانش امتحان شده خوب خدا خدا میگه ما بیشتر از وسع انسان ها تکلیفشون نکردیم هر چی این تکلیف مداری  و انجام وظیفه ها توی انسان دزش بالا تر بره انسان انسان تر میشه و به حقیقت خودش نزدیک تر میشه  هر چی توی این مسیر به دنبال قرب باشه بیشتر به اون کماله میرسه 

چرا که بعضی علما درجشون اینقدر بالا میرفته که مرگ اختیاری داشتند 

یا پیامبر  اکرم و امثال ائمه چون انسان کاملند اصلا این مطلب رو به  راختی درک میکنند 

اگر توجه کنیم بعصی از علمای تصوف و صوفی گرا ها وقتی به درجه هایی میرسیدند چون خودشونو فقر مخض میدیدنند راستم میکفتن این دنیا هر چی هست تجلی خداست چون خدا دائم الفیض عالمه و اگر لحظه ای این فیض قطع بشه همه چی نیست و معدوم میشه   اون علما میگفتن انالحق   کأنه خودشونو دیکه نمی‌دیدن و خدارو میدیدن البته اینم به خاطر ضعف وجودیشونه 

کهبکث های مفصلی داره ...

فقط سعی میکنم عاقلانه زندگی کنم اگه رنجی مصیبتی میرسه بپذیرمش و کنار بیام که اینم یه بخش از زندگیه ب ...

اره اینم درسته ولی میدونی من فک کنم ما توی این جهان اومدیم تا روحمون رو پرورش بدیم و بعد از مرگ به اون موجود قدرتمند متصل بشیم مم دنبال تجربه ها هستم که ببینم کسی توی این مسیر هست یا نه

در مورد روح کهن بیشتر بگو دوست دارم بدونم

اینکه قدر ایران رو بدونید....در سرزمین ایران روح های کهن زیادی وجود داره......

هر روح کهنی برای بازگشت به دنیای انسان ها ایران رو انتخاب میکنه....

پیوند انسان از جهانی به جهانی دی.ه ست...که این اتصال از طریق ل

رحم زن و جنین شکل می گیره....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
قبول دارم ولی مشکل من درون منه درون من با بعد زیبای من جنگ و درگیری داره و میخواد مثل خیلی های دیگه ...

شما باید پاکسازی چاکرا انجام بدی 

توی نت سرچ‌کن 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
کمال انسان جز با عبادت بدست نمیاد اونم رسیدن به خود خدا و فانی شدن در خداست ما چون فقر محضیم ما چیزی ...

مممنون وقت گذاشتین دستتون درد نکنه البته بعضی کلمات رو متوجه نشدم ولی به طور کلی فهمیدم من عبادت هم میکنم اما حس میکنم باید کارای دیگه هم بکنم تا خالص و پاک باشم تا بتونم پرواز کنم اما بلد نیستم حقیقت هیچ کسی رو نمیشناسم این مسیرو رفته باشه نمیدونم چکار کنم از کی کمک بگیرم 

شما باید پاکسازی چاکرا انجام بدی توی نت سرچ‌کن

ممنون تحقیق میکنم