2777
2789
عنوان

کاری که مادرم باهام کرد

630 بازدید | 18 پست

یه روانیه دلم خیلی گرفته 

از بچگی لباسای پسرونه تنم میکرد و هر هرروز تو خونه غر میزد که چرا پسر نشدم تلافی حرف بقیه رو  سر من خالی میکرد کتکم میزد

بزرگتر هم شدم همین زندگی، حق ارایش نداشتم با دوستام بیرون میرفتم صد مدل حرف پشت سرم در میاورد  و با خواهر عوضیم مسخرم میکردن که تو زشتی فلان 

الان شاید پیر شده زیاد کار نکنه ولی همیشه حسرت روزای گذشتکو میخورم

یه روز جوری موهامو کشید از اون روز به بعد موهام میریزه 

یاد گذشتم میفتم حالم بهم میخوره 

دلم خیلی گرفته 

هروقت یکی تاپیک میزنه که بدبختم فلان حداقل تو زندگیش نقطه عطفی بوده من اونم نداشتم ۲۰ سالمه تاحالا تو زندگیم یه مسافرتم نرفتم 

مشکل مالی نداشتیم مادرم روانی بوده و پدرم یه عوضی که تنها چیزی که ازش یادم دنبال عیاشی بود

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم ی شوهر خب قسمتت بشه ک حسرت گذشته رو نخوری الهی دورت بگردم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

انشاالله خدا برات یه دری باز کنه که جبران همه دردها باشه💓🌱

چه دعایی قشنگی عزیزم بغض گلوم رو گرفته🥺

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

باورت میشه الان دوطرفم هستن خوابن عین دوتا فرشته نفس میکشن خدا ازشون به دور

خدا حفظشون کنه

باز خوبه تو خواهر بزرگتری هواشونو داری

خواهر بزرگتر من بدتر از مادرم بود برام

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵