2777
2789
عنوان

تجربه لاغری

165 بازدید | 25 پست

بچه ها بیاین از تجربه همه راه هایی که واسه لاغری رفتم بگم براتون

ورزش، رژیم کالری شمار ، رژیم کتو ، فست ، یه رژیم یه هفته ای که اسمشو یادم نیست ، انواع عرقیجات ، قرص لاغری ، قرص لاغری گیاهی و در نهایت بوتاکس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش اینم بگم نهایت وزنی که من تاحالا دیدم ۶۶ کیلو بوده ولی همیشه این ذهنیت با من بوده که چاقم چرا چون از بچگی منو از چاقی ترسوندن و نسبت به هم سن و سالام اون زمان نهایتا یکی دو کیلو بیشتر بودم

توروخدا مواظب طرز رفتارتون و حرفاتون با بچه هاتون باشین اونا همه چیو میفهمن

بوتاکس خوب بود ؟

بوتاکس هیچ تاثیری تو لاغری نداره فقط احساس گشنگی و تا حدی کاهش میده ولی باعث نمیشه نتونی بخوری تو گرسنه نیستی ولی هرچقد که بخوای میتونی غذا بخوری بعدش معده درد میگیری 

بخام واضح تر بگم بهت احساس سیری کاذب میده نه واقعی

کالری شماری میکنم

واسه کالری شمار میزان کالری مجاز و در هفته حساب کن اگه یه روز از میزان کالری روزانت بیشتر خوردی سرشکن کن واسه بقیه هفته بطور کلی کالری مصرفی در هفته بیشتر از حد مجاز نشه در روز فرقی نمیکنه اگه یه روز زیاد خوردی روز دیگه جبران کن اگه جبران نکردی روند کاهش وزن هفتگیت به تاخیر میفته

خب اولین چیزی که شروع کردم زنیان بود اون زمان ۱۴ سالم بود یادمه مامانم زنیان از عطاری میگرفت با ابجوش و عسل قاطی میکرد صبح ناشتا یه لیوان میخوردم مزه زهر مار میداد اما دریغ از نیم کیلو کاهش وزن

بعد با رژیم کالری شمار اشنا شدم و یه چیزی به اسم رژیم خورشیدی که به نوعی همون فست بود استارت زدم باشگاهم اون زمان کاراته میرفتم و تونستم طی چند ماه از ۶۵ به ۵۵ برسم

تا دو سال ۵۵ ثابت بودم با اینکه ورزش و رژیمو رها کرده بودم بعد دوسال شدم ۵۷ 

نمیدونم چرا همون دو کیلو رو مخم بود پس رفتم سمت قرص لاغری گلوریا یه بسته کامل و خوردم اما یک گرمم کم نشدم

تا ازدواج کردم ۶۰ شدم بعد عروسی طی چند ماه ۶۶ دوباره این دفعه رفتم سمت کتو

با کتو طی سه ماه ۹ کیلو کم کردم

که طی یک سال برگشت

این اواخر شنیدم قرص سی گل بوستان خوبه واسه لاغری از عطاری گرفتم تقریبا یک ماه استفاده کردم دریغ از یک گرم کاهش وزن

و نهایتا بوتاکس 

به بدبختی خانوادمو راضی کردم کلی پول خرج کردم کلی معده درد یک هفته رژیم ترسناک و الان تقریبا یک ماه شده و فقط سه کیلو کاهش وزن داشتم که اونم طی همون یک هفته بود و موند یعنی بعد یک هفته و اتمام رژیم هیچی کاهش وزن نداشتم